birde arkadslar memnun olanlar noward kaçta ektirdi saçları kalınmı ilaç kullandımı kime ektirdi memnun olmayanlarda bunu yazarsa daha net sonuclara ulaşırız
Bence saç ekiminde diklik hala devam ediyor sadece fotolarda bu belli olmuyor en alttan çekilen fotolarda bu görülecektir.zekeriya hocada ektirdim ekim öncesi doğru dürüst analiz yapmadı ön bölgeye kalın ve çiftli greftler ektiği için doğallıktan biraz uzak.aslında önceden araştırıp bilen biri olsaydım doğal olması için hepsini tek tek söylerdim.neyseki bir dahaki ekimde ön taraftaki kalın saçları çıkartıp yerine tekli ve ince saç ekmesini söyleyeceğm.
Ben senin ekimi beğeniyorum kapaticilik açısından on bölge kapanmış .Acikligin benimkiyle aynı senin sacin önce telli ve 3000 greftle iyi kapanmış benim on bölgeye 3500 elinde on bölge kapanmadı benim saçlar kalin bide...
Şu söylediğinde katılıyorum burda şeffaf paylaşımında yapsak fotoğraf tek açıdan çekiliyor sen canlı canlı 3 boyutlu görüyorsun
Ben de bu fotografi eklesem herkes mükemmel olmuş der ama gel gorki gerçek öyle değil