Geçmiş olsun sonuç başarısız ama hintellin dediğine katılıyorum . Merkezin sana ekim yapmaması gerekiyordu sorun burda . Ekim öncesinde zaten agresif bi seyrelme vardı dökülmen ne durumdaydı onu bilmiyorum . Ayrı arkadaşlar nasıl olmaz diye şaşırmanın manası yok ki saç ekimi de kesin çözüm değil kimde nasıl sonuç vereceğinin hiç bir garantisi yok . Fakat senin durumun tamamen kliniğin hatası . Benimde saçlarımın ön kısmı senin gibiyken incelmiş saçların yoğun olduğu zaman asmed ile görüşmüştüm bana ilaç kullanıp olan saçlar normal kıvama gelmeden ekim yapamayız demişlerdi . Sana bunu söylemeleri lazımdı ekimden sonra ilaç kullanmışsın ve evet ekilenler çıkmış. Ama önceki incelmişler gitmiş ve yerinde saymış gibi görünüyor . Söyle değerlendirmen gerekiyor ekim öncesinde neredeyse tamamen saçsız bir yüzeye ekim yaptın ve bu kadarı çıktı . Ne yazık ki ekim merkezinin bunu akıl edememe ihtimali yok . Ya risk aldı ya da varolan saçlarına bir şey olmayacağını düşündü veya da para odaklı baktı . İnşallah bir şekilde kurtulursun bu durumdan .