Bildiğiniz üzere tedavi ve tanı üzerine birçok konu açtım tavsiyeleriniz için çok teşekkürler ancak önerdiğiniz tedavilerin neresinden tutsam elimde patlıyor mesela Finansterid kullan ama yaşın çok küçük bu tedavilere şimdi başlama gibi birçok söylemle karşı karşıya kaldım ve umudumu kestim güzellik ve saç açısından. Bir beklentim yok Allah belamı veriyor özellikle zaten benim dökülme tipim en kötü dökülme tipiymiş (retrograd veya dupa). Bu yüzden sizden psikolojik destek istiyorum ne derslerime çalışabiliyorum ne de yüzüm gülüyor zaten seneye üni sınavına gireceğim üniye kelaynak gibi gittiğimi düşününce zaten yıkılıyorum resmen. Dediğim gibi nasıl derslerime odaklanırım, bu düşünceleri aklımdan çıkartırım ? Nasıl daha iyi hissederim eğer yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Dostum bizim piskolojik destek verecek bir durumumuz yok
Saç dökülüyorsa dökülür bu gerçeği kabul etmiş olman gerekiyor
Saçın dçkülüyor diye karalara bağlayacaksan bağla bu çare olursa ama olmaz
İnsan ne yaparsa kendine yapar aklın var beynin var
Derslerine çalışmazsan ileride iyi bir meslek sahibi olup iyi bir hayat süremezsin başkaları sürer sen izlersin neymiş saça takmış o yüzden yapamamış Arkadaşların kazanıp iyi arabalara güzel evlere sahip olur sende ileride ya bu yüzden yapamadık dersin:)
Senin kararın işte burada akıl ve zeka devreye girer
Sabreden Akıllı ve zeki insanlar kazanır
Oturup onu bunu dert edip bunu yapmıyorum şunu yapamıyorum diyenler kaybeder bu hayat acımasızdır senin saçını umursamaz cebindeki paraya bakar.
Finasterid e gelince bu senin kararın ama biz kalkıp tabiki 21 yaşında birine bunu kullan diyemeyiz
Kullanırsan da karışamayız.
Bu hayat senin saçını önemseyecek kadar iyimser değil
Acımasız… akıllılar kazanır aptallar kaybeder