Arkadaşlar bugün 120. gün diyelim. İyi kötü buralara kadar geldik. Şu anda kadar olan süreçten memnun musun derseniz evet memnunum. Bir çoğuna göre erken bir süreç içerisindeyim. Özellikle tepe bölgesi yüzümü güldürdü. Ön bölgeler aynı. Bir değişiklik göremiyorum hala. Şimdi merak ettiklerimi sorayım isterseniz. Başına gelenler,bilgisi olanlar varsa lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.
1. Saç çıkışları aşırı seyrek. Daha önceki yazılarda söylemiştim. Tepe bölgesi yanıltmasın. Onlar şok dökülmeye hiç uğramadığı için böyle oldu. Süreç bu sebeple bana göre geriden geliyor. Daha önce saç ektirmiş olmam sürecin yavaş ilerlemesine etki eder mi?
2. Saç çıkışları aşırı seyrek evet. Fakat çıkan saçlar hiç uzamıyor. Bir aydır aynı seviyedeler. Ya çıkıyorsa uzaması lazım zaten. Ama bunlar çıktı,uzamadılar duruyorlar minnacık. 😀 Bunun nedeni ne olabilir?
Şimdilik merak ettiklerim bunlar. Sizler ne yazarsanız yazın saçlarım ne eksilir,ne fazlalaşır. Tek isteğim bana yol göstermeniz. Meraklarını gidermeniz. Hintell hocam sizlerin de müsait zamanda yorumunu bekliyorum.