Öncelikle herkese selamlar, Jale Hoca nın yapmış olduğu ekim bugün itibarı ile tamamlandı. 22 Ağustos 5 saat 23 Ağustos 4.5 saat sürdü ekim. Kök alımını, kanal açmayı ve ekimi Güler hanım ve Muradiye hanım yapıyorlar, Jale hanım ekimin her anında yanımızdaydı ve sürekli ilgilendi. Genel anestezi ve Lokal anestezi işlemlerini Jale hanım bizzat kendisi yapıyor, ön çizgi oluşturma greftlerin alınacağı bölgeleri sıklık ayarlaması ve eksik kalan bölgeleri saç yönlerini bizzat kendisi takip ediyor ve ilgi alaka mükemmel diyebilirim. Güler hanım ve Muradiye hanım çok titiz ve mükemmel ilgileniyorlar. Azcık canım yansa hemen lokal anestezi uygulayıp öyle devam ediyorlar. Toplamda 11 saate yakın ekim gerçekleşti hiç sıkılmadım ve canım hiç yammadı diyebilirim, ekimin tamamı nerdeyse sohbet muhabet şeklinde geçti. Ek olarak sağolsunlar faullerimin arasında boşluk vardı onları da ücretsiz halletiler. Ekim esnasında çekebildiğim fotoları paylaşıyorum. Sargılar cuma günü açılacak ve ogün ki çekilen fotoları ve sürecin durumunu fırsat buldukça paylaşacağım. Umarım güzel bir sonuç çıkar, ki Ekibi ve Jale hoca çok ümitliler güzel olacağına inanıyorlar, çok başarılı geçtiğini de üstüne basa basa belirttiler.
İlk gün ekimden 1 saat sonra biraz ağrım oldu, Jale hocanın belirtiği şekilde ilaçları kullandım. Deliksiz bir uygu uyudum sabaha kadar. Umarım bugün de aynı şekilde uyurum.