Gönderen Konu: Kaş ekimi ve çıkan yaralar  (Okunma sayısı 5875 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Kaş ekimi ve çıkan yaralar
« Yanıtla #16 : 26 Şubat 2022, 13:20:05 »
 bir arkadas ozelden almıştı mahkemede kurula sevk etmişti piskolojikti.birinin kafayada mikrop kaptırmıştı bu atilla drlara para bayıldı çocuk kafayı halledene kadar ilaçlar falan bir suru masrafa girmişti
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Pembepanjur

• Full Member
« Yanıtla #17 : 12 Mart 2022, 20:41:15 »
bir arkadas ozelden almıştı mahkemede kurula sevk etmişti piskolojikti.birinin kafayada mikrop kaptırmıştı bu atilla drlara para bayıldı çocuk kafayı halledene kadar ilaçlar falan bir suru masrafa girmişti

Nasıl yani
  • Ekim Tarihi: 4 sene önce
  • Ekim Merkezi ismi Ideaklinik
  • Yaşınız 25

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 13 Mart 2022, 11:15:41 »
 para vermişti basından gitsin diye
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #19 : 13 Mart 2022, 13:41:17 »
para vermişti basından gitsin diye
Kafası çalışıyormuş abi. Çocuk Attila hocayı kötü bir namla yoğun bir kitleye tanıtsa çeşmenin suyu kesilecek.

Ama Attila hoca ne yapıyor? Çeşmeden gelen suyun 2 litresini şikayet eden çocuğa veriyor. Sonra suya doymaya devam.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 13 Mart 2022, 19:26:01 »
 hep seytanlığa calısıo kafası

Pembepanjur

• Full Member
« Yanıtla #21 : 15 Mart 2022, 00:16:05 »
Kafası çalışıyormuş abi. Çocuk Attila hocayı kötü bir namla yoğun bir kitleye tanıtsa çeşmenin suyu kesilecek.

Ama Attila hoca ne yapıyor? Çeşmeden gelen suyun 2 litresini şikayet eden çocuğa veriyor. Sonra suya doymaya devam.

Kesinlikle öyle o yüzden cezasını çekmeli bu adam parası yere batsın umurumda deil para bana eski kasımı versin para istemem. Ama veremez.
  • Yaşınız 25

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 15 Mart 2022, 19:53:22 »
 bu atilla dünyanın beddauasını aldı halen koç gibi

Pembepanjur

• Full Member
« Yanıtla #23 : 19 Mart 2022, 20:50:57 »
bu atilla dünyanın beddauasını aldı halen koç gibi

Dünyanın bedduasıni bosverinde dünyanın davası vardır bence başında.
  • Yaşınız 25

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 19 Mart 2022, 22:00:32 »
 minareyi çalan kılıfı onceden hazırlar.o en bastan dusunmuştur bu davaların sonuclarını falan ona gore iş yapmıştır

Pembepanjur

• Full Member
« Yanıtla #25 : 20 Mart 2022, 17:13:46 »
minareyi çalan kılıfı onceden hazırlar.o en bastan dusunmuştur bu davaların sonuclarını falan ona gore iş yapmıştır

Eğer hasta şikayetini belirtti diye doktora hale hanım kendinize daha eğlenceli şeyler bulun diye bir cevap veriyor ise doktor hastaya herhalde hakim bunu görmemezlikten gelmeyecek.
  • Yaşınız 25

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 20 Mart 2022, 20:00:10 »
Maalesef öyle üstad. Yaşayan bilir. Benim konudan haberin var. Bu işin bunlar ehli olmuşlar.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 24 Mart 2022, 22:11:38 »
  para para bozmuş bunlar kafayı insanlar mağdurmu değilmi umurlarında değil umarım boyle tipler kahrolur

Pembepanjur

• Full Member
« Yanıtla #28 : 26 Mart 2022, 15:04:41 »
Dün doktorumla görüştüm lakin ilaç tedavisini kesti. Artık yapabilecegi bir şey kalmadığını söyledi ve o derinin kesilip alınması gerektiğini söyledi. Asla senin vücudunda bir problem yok dedi kesinlikle bunu sana yapan doktor suçlu dedi. Ordan hüzünlü bir şekilde ayrılıp savcılıktan gelecek haberi beklemekten de sıkıldığım için dün itibari ile özel bir avukat ile görüşüp özel bir avukat tuttum. Arabulucu atandı lakin kabul etmeyeceğim asla. Derdim asla para değil hayatım karardı. Dava açılsın ne oluyorsa olsun. Çünkü bana az bir miktar verip o çeşmenin suyunun akmasına asla izin vermeyeceğim.Sizleri haberdar edeceğim inşallah.
  • Yaşınız 25

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 26 Mart 2022, 15:53:12 »
 kaç kişinin canını yaktı bu adam.yası bası olmucak hesabını bir koşede sorucan insanların bası boyle belaya giriyor işte kanundaki boşlukları hesap edip yola çıkıyorlar o kadar kişinin ahınla can veremez cehennem odunu

Facebook Twitter Instagram