Hayırlı olsun güzel ve özenli paylaşımınızı keyifle okudum teşekkürler
Bu arada bence yıkamalarınızı 2 kere yapın biraz kuru kalmış fazla çatlak o yüzden kabuklar kurudukça deriyi gerer sürekli nemli olması gerek.
Kabuk kalmadı 10.cu günde bitti ve bugün 19.cu gün teşekkürler
Hayırlı olsun saç ekiminiz planlama güzel
Açık alan çok fazla umarım bu ekimle iyi bir sonuç alırsınız
Ve bir sıklaştırma saha gerekebilir alan geniş olduğu için iyi bir saç ekimi soncu için
Nickiniz de baya sevimli:) güldürdü beni
Sağol hocam - ayrıca forum için teşekkür . baya bir faydalandım biraz karşılığını verelim deneyim ve bilgi ekleyerek dedim. Forum gerçekten moral motivasyon ve deneyim paylaşımında çok yardımcı
Gökhan bey 2 seans planlama yapar die düşüyordum bu açıklığa sizin tercihiniz oldu sanırım çünkü tepe seyrek kalacaktır
Geçmiş olsun temiz bir ekim olmuş
tşk evet öncesinde Gökhan bey 2 ekim anca kurtarır dedi ama sanırım operasyon günü yapabildikleri kadar yaptılar. Orta ve arka ekim seyrek o yüzden. 1-2 sene sonra tekrar düşünebilirim ikinci bi seans donör bölgeye bakıp bir mucize olur donor biraz daha çıkarsa =)
Ön çizgide asimetri var gibi Medeksin bunu düzeltmesi lazım artık. Bende dahil genelde asimetri var
Bir de medeks anastesizi fazla yapıyor galiba. Operasyon sonrası ne kadar dikkat etsende herkesin yüzü şişiyor
Evet Jokers. planlama yapılırken ayna verdi çizdikten sonra ön hattı .. asimetrik görüyorum dedim . bir kaç kez baktı uzaktan tekrar baktı yok normal dedi. Değiştirmedi çizgiyi. Birazcık asimetri olması gerekiyor dedi doğal durması için . Ben çok itiraz etmedim.
Tabi saçlar uzadığında tekrar bakıcam nasıl görünecek. Benim kafatası da tam simetrik bir formda değil gerçi.
sonuc 18 ayda gelir sabırlı olcan
evet beklemesi zor , saçlar biraz uzayıp çıksa memnun olucam galiba en erken 4.cü ayda başlayacak sevindirmeye
Arkadaşlar bu arada donör bölgesinin çabuk iyileşmesi yada bakımı için tavsiyeleriniz var mı?
En erken donör bölgesini nezaman makineyle traş edebilirim (sadece donör bölgeyi) ?