Evet arkadaşlar 6. Ayı tamamladim. Elimden geldiğince ters ışıkta çekmeye çalıştım fotoğrafları. Geçen aya göre ön bölge bir tık daha sıklaştı gibi geliyor bana ama arka taraf uzadıkça daha seyrek kaldığı fotoğrafta da olduğu gibi arkadaki fark daha çok belli oluyor. Saçıma şekil verirken arka bölge basık kalıyor genel olarak ama çok büyük bir problem değil şu an benim için. Arka bölge için beklentimi çok yüksek tutmadım zaten fakat ne yazik ki şakak bölgesinde ilk fotoğraflarda bahsettiğim ekim planlanmasından dolayı bir parmak boşluk belli açıdan bakınca daha rahatsız edici duruyor benim için. Özellikle ters ışıkta belli oluyor bu bölge normalde öyle çok göze batmıyor. Bunu ilk aylar Ekim merkezine yazdım ama orada saç var aslında diye geri dönüş yaptılar ama ekildiği gibi çıktı bu bölge biraz rahatsız ediyor açıkçası beni sağ şakak da tam tersine çok sık soldan alınıp sağa ekilmiş gibi bir durum var sanki. Bir kaç seneye revize bir Ekim yaptirirsam bu eksik bölgelerin üstüne düşücem. Tabi saçım bu şekilde kalırsa belki 5 sene sonra olur saçı korumaya bağlı bu süreç değişecek gibi şu an için memnunum aslında o sol kısım haricinde. Yorumlarınızı bekliyorum.