Saç Ekimi Sonuçları
Saç yapımız benzer bende aynı yerde ekim yaptırdım. 60. gündeyim. Konunuzu baştan sona okudum. İnşallah çok güzel saçlara kavuşuruz. Ama genel olarak gördüğüm bir durum var açık tenli ve açık saç rengine sahip kişilerde saç ekimi daha az başarılı oluyor Forumda dikkatimi çeken bir nokta da bu tip saçlara sahip kişilere forum kurucusu Hintell sanki yorum yapmaktan kaçınıyor. Halbuki onun görüşleri konuyu açanlar için önemlidir diye düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın tabiki her şeye cevap veremez ancak bu durum benim dikkatimi çekti. Sende kendisinden yorum istemişsin ama cevap gelmemiş. Umarım senin saç sürecin hakkında bir yorumda bulunur.
İlk defa ten rengi ve saç rengi ile saç ekimi başarısını ilişkilendiren bir yorum görüyorum, şaşırdım doğrusu. Ayrıca 60 günde ne gibi bir yorum bekliyorsun ? Bence alacağın cevaplar, süreç rayında gidiyordan fazlası olmaycaktır...
Süeeç nedir ?
iyi olucak.avodorta karsıyım finasteride olsa onun yerine daha sağlıklı olurdu
Dostum önden çok güzel görünüyor üstten hala seyrek ama gelişim olmuş daha da olacak belli üstlerde kapanır yakında.
İşte korkum yazdığım gibi sanki tatmin etmeyecek gibi düünüyorum arkalara daha az ekim yapıldığı için bu arada sen de saçlarını uzat sanki bana kısa geldi.
Süreç daha erken şimdiden olmaya başlamış saçın. Çok rahat tatmin eder seni kardeşim 😊