Gönderen Konu: 14 Nisan 2017 - Serdar Gökrem 3500+ kök saç ekimi  (Okunma sayısı 82415 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 14 Nisan 2017 - Serdar Gökrem 3500+ kök saç ekimi
« Yanıtla #180 : 22 Mart 2018, 16:43:44 »
 kısıtlı donör ile 2 operasyonla geniş bir alan kapatıldı ve suan cektiğin sıkıntılar buna değdi kolay bir süreç yaşamadın gerçekten çok zor bu süreçleri yaşamak. Ben sonucun gayet güzel olduğunu düşünüyorum o yüzden saçma sapan soylemlere gerek yok.. görürüşürüz

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #181 : 22 Mart 2018, 16:46:23 »
Saçları şöyle olan birinden nasıl saç çıkmasını beklediler acep :D

Dediğim gibi vallahi benim için dert değil. Anladığım kadarıyla forumda insanlar yazılanlardan daha çok şeyler düşünüyorlar, düşündüklerini paylaşmakta özgürler. Ben de kendimin öyle olduğunu düşündüğüm için ilgimi çeken her başlığa yazıyorum.

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #182 : 22 Mart 2018, 16:53:44 »
Yok canım, laf yetiştirmek için ekledim :p Güzel günlerdi gençlik, geçti. Saçlarımı ben de çok severdim, başkaları da. Hala beni böyle zannedenler var. Neyse ben geçen sene canım başka şeylere sıkkınken kafam dağılsın diye giriştim bu işe. Konu nerelerdeeeen nerelere geldi. Herkese bol saçlı günler dilerim.

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #183 : 22 Mart 2018, 17:49:49 »
kısıtlı donör ile 2 operasyonla geniş bir alan kapatıldı ve suan cektiğin sıkıntılar buna değdi kolay bir süreç yaşamadın gerçekten çok zor bu süreçleri yaşamak. Ben sonucun gayet güzel olduğunu düşünüyorum o yüzden saçma sapan soylemlere gerek yok.. görürüşürüz

Başlığı bilmeyenler için belirteyim, burada sadece ilk ekimin süreci var. Diğeri burada değil. Sonuç tek ekimin yani.

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #184 : 22 Mart 2018, 23:49:35 »
Bu arada Serdar Hoca'nın gördüğü alın, on sekiz yaşındaki saçım ve şimdiki sonucu ekliyorum.

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #185 : 23 Mart 2018, 00:38:03 »
Olmamış kardeşim günışığında çek bol ışıklı olsun  ;D birde tepeden her yere güneş gelsin  :P

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #186 : 23 Mart 2018, 01:03:07 »
2. Ekim yapıldı yani doğru anladıysam. Bu arada bence gayet iyi bir sonuç olmuş. Tebrik ederim

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #187 : 23 Mart 2018, 01:11:44 »
Olmamış kardeşim günışığında çek bol ışıklı olsun  ;D birde tepeden her yere güneş gelsin  :P

Var paşam ya, biraz gezsen başlığı. Hakkaten kötü niyetli yazmıyorum ama neden öyle anlaşılıyor inan ben de anlamıyorum.

creeping

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #188 : 23 Mart 2018, 03:12:00 »
Bizim gibi saç ektirmemiş ve süreç takip edenler için çok faydalı bir başlık. Ekim sürecinizi baştan sona okudum. 2. ekiminiz de hayırlı olsun, iyi günlerde tarayın.

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #189 : 23 Mart 2018, 09:35:00 »
bırader annen veya evdekıler sana saclarını uzattın ya hep ondan dokuldu bu saclar falan dıyolar mı?
senın sac yapın benımkıyle cok benzer benımde saclar uzunken ılk 5cm duz dahasonra dalgalı ve sonra kıvırcıklasıyordu
dokulme tarzımızda aynı
ama saclar kısayken normal olarak dalgalı duruyor benım saclar kısayken kıvırcıklasıyor oda ekımle ılgılı sanırım

Arfu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #190 : 23 Mart 2018, 09:45:09 »
Çok güzel olmuş kardeşim.  Bendede büyük açık alan var ensem seninki kadar güčlü değil tahminime ama inşallah Serdar Hocadan bir değerlendirme bekliyorum.

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #191 : 23 Mart 2018, 15:26:25 »
bırader annen veya evdekıler sana saclarını uzattın ya hep ondan dokuldu bu saclar falan dıyolar mı?
senın sac yapın benımkıyle cok benzer benımde saclar uzunken ılk 5cm duz dahasonra dalgalı ve sonra kıvırcıklasıyordu
dokulme tarzımızda aynı
ama saclar kısayken normal olarak dalgalı duruyor benım saclar kısayken kıvırcıklasıyor oda ekımle ılgılı sanırım

Yok ya, babam, dayım, amcam, dedem onların kardeşi vs. kel olduğundan zaten bekleniyordu. Kendine iş bilen herkes öyle diyor ama saç uzatma ile dökülme arasında en ufak bir ilişki yok. Zamanında uzattıysan, yanına kar yanı. Zarar vermedin, için rahat olsun.

Başka bir mesajımdan alıntı yapayım:

"Benim akrabalarımın hepsi kel. Herkes 19-20'de knock out. Benimki bayağı dayandı. Ulan dedim piyango vurdu bana. 24ten sonra minyatürleşmeyi fark ettim, saçım uzamıyordu. O sıra bir ev arkadaşımla kavga etmiştik. Eşek kadar adam saçımı çekti. Neyse abi duşta bayağı bir saç geldi elime. Sonra bir daha uzamadı onlar. Ben de o sebeple oldu diye, araştırmadım. Bileydim o zamanlar finasteride kullanırdım. Neyse işte 31e girerken, iyice kel ayyuka çıktı. Dedim bir kestireyim de ne kadar dökülmüş, yeni model yaparım. Sonra baktım, bayağı kelmişim falan..."

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #192 : 23 Mart 2018, 15:30:27 »
Çok güzel olmuş kardeşim.  Bendede büyük açık alan var ensem seninki kadar güčlü değil tahminime ama inşallah Serdar Hocadan bir değerlendirme bekliyorum.

Takma kafana kardeşim, 3000 ön bölgeyi kaparlar. Belki 500 tane filan da ön bölgeye sıkılaştırma yaparsın, zaten çok sık olmaz. Doğal olarak tepeden dökülmüş gibi olur. Bir sürü insanda öyle de dökülme oluyor. Bilhassa ileri yaşlarda. Hem yüzün güzel çerçevelenmiş olur, başkaları da beğenir, hem de aynaya baktıkça için rahat olur.

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #193 : 23 Mart 2018, 22:54:38 »
dokulme tarzımızda aynı

Ha sahi, metal, rock camiası uzun saç erkek dolu. Dökülse o adamların komple kel olması lazım.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #194 : 23 Mart 2018, 23:53:34 »
dokulme tarzımızda aynı

Ha sahi, metal, rock camiası uzun saç erkek dolu. Dökülse o adamların komple kel olması lazım.

uzun saçlıyken saçın dökülmesi çok koyuyor ya. kestirince bi anda yaşlandığını hissediyosun.

Facebook Twitter Instagram