bırader annen veya evdekıler sana saclarını uzattın ya hep ondan dokuldu bu saclar falan dıyolar mı?
senın sac yapın benımkıyle cok benzer benımde saclar uzunken ılk 5cm duz dahasonra dalgalı ve sonra kıvırcıklasıyordu
dokulme tarzımızda aynı
ama saclar kısayken normal olarak dalgalı duruyor benım saclar kısayken kıvırcıklasıyor oda ekımle ılgılı sanırım
Yok ya, babam, dayım, amcam, dedem onların kardeşi vs. kel olduğundan zaten bekleniyordu. Kendine iş bilen herkes öyle diyor ama saç uzatma ile dökülme arasında en ufak bir ilişki yok. Zamanında uzattıysan, yanına kar yanı. Zarar vermedin, için rahat olsun.
Başka bir mesajımdan alıntı yapayım:
"Benim akrabalarımın hepsi kel. Herkes 19-20'de knock out. Benimki bayağı dayandı. Ulan dedim piyango vurdu bana. 24ten sonra minyatürleşmeyi fark ettim, saçım uzamıyordu. O sıra bir ev arkadaşımla kavga etmiştik. Eşek kadar adam saçımı çekti. Neyse abi duşta bayağı bir saç geldi elime. Sonra bir daha uzamadı onlar. Ben de o sebeple oldu diye, araştırmadım. Bileydim o zamanlar finasteride kullanırdım. Neyse işte 31e girerken, iyice kel ayyuka çıktı. Dedim bir kestireyim de ne kadar dökülmüş, yeni model yaparım. Sonra baktım, bayağı kelmişim falan..."