Oncelikle 3500 greftle hem sakaklara girip hem bu saçı yapmak kesin basaridir tartisilmaz. Serdar hocanın geniş alanda hiç kısa kesimini görmedim hem saç modelleri Bu instagramda bunun gibi 20 tane taranan saç mevcut. Kısa halindeki dogalligi merak ediyorum geniş alanda . Ama şu bir gerçek ki adamın ektigi çıkıyor
Nisan sonuna doğru ikinci ekimi yaptıracağım, verteks için. O sıra, saçları aşama aşama kestirip fotoğraf yükleyeceğim. O zaman görebilirsin. Şimdilik geç çıkan köklerden dolayı birçok bölgede kısa saç var, onlarca da daha yeni filizlenmiş kök var. Onların üzerini örtmek için erken çıkan saçları uzun tutuyorum. İşin doğrusu benim kadar geniş açıklığı olan birisinde saçta açıklık olmaması mümkün değil. Dolayısıyla saçı kısa kullanmanın da manası olmuyor. Bu arada şu an en uzun saçım 6 cm civarında çoğu daha kısa. Benim için uzun sayılmaz
Ektiği çıkıyor mu? Şu an %10 civarı eksik var. (Sıralı ekimin nadir yararlarından biri, sırada eksik varsa görebiliyorsun). Standard bir fue ekiminde de zaten ortalama %7 kayıp. O açıdan evet, başarılı.