Gönderen Konu: 14 Nisan 2017 - Serdar Gökrem 3500+ kök saç ekimi  (Okunma sayısı 82436 defa)

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 14 Nisan 2017 - Serdar Gökrem 3500+ kök saç ekimi
« Yanıtla #76 : 01 Aralık 2017, 22:04:01 »
vay be David Coverdale gibi saç varmış:))
benim saç uzunken inan daha da gürdü tarak kırılırdı ıslanmazdı,kütük gibiydi aslında berbat bir saçtı:))düşününce o halimi fotoğraflara bakınca gülüyorum ama işte her şey zamanında güzel,şimdi o kadar gür bile olsa o modele dönmezdim:)

Herkesin bir uzun saç dönemi yaşaması lazım, bambaşka bir his. "Kütük mütük şimdi olsa da tarak kırsam" diyorsundur, bence?

Staple

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 02 Aralık 2017, 01:13:59 »
vay be David Coverdale gibi saç varmış:))
benim saç uzunken inan daha da gürdü tarak kırılırdı ıslanmazdı,kütük gibiydi aslında berbat bir saçtı:))düşününce o halimi fotoğraflara bakınca gülüyorum ama işte her şey zamanında güzel,şimdi o kadar gür bile olsa o modele dönmezdim:)

Herkesin bir uzun saç dönemi yaşaması lazım, bambaşka bir his. "Kütük mütük şimdi olsa da tarak kırsam" diyorsundur, bence?

:)))doğru söylüyorsun ama hiç değilse model değişikliğine giderdim,uzun saç modeli biraz demode kaldı belkide yani çirkin geliyo bana, o zamanlar kadıköy akmar zamanlarımdı müzik,gitar filan 15 yıl taktığım küpemi bile çıkardım:)))yaşla alakalı sanırım yaş 40 a gelince değişiyor herşey ama saç takıntısı bir türlü gitmiyor malesef:))

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 02 Aralık 2017, 16:46:14 »
:)))doğru söylüyorsun ama hiç değilse model değişikliğine giderdim,uzun saç modeli biraz demode kaldı belkide yani çirkin geliyo bana, o zamanlar kadıköy akmar zamanlarımdı müzik,gitar filan 15 yıl taktığım küpemi bile çıkardım:)))yaşla alakalı sanırım yaş 40 a gelince değişiyor herşey ama saç takıntısı bir türlü gitmiyor malesef:))

Benim de kel olduğumu fark etmem, modeli değiştirmeye çalışmamla ortaya çıktı. "Ortalar çok gitmiş, yanlar çok gür. Bir kestireyim de yeni bir model bulayım", dedim. O da ne?! Dımdızlak kelmişim lan, ben :D Sonra özel hayatla ilgili bir takım sıkıntılarla gelen depresif dönem... "Saç ektireyim bari de bir uğraşım olsun, kafam dağılır" derken buralara kadar geldik.

Staple

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 02 Aralık 2017, 18:11:20 »

Benim de kel olduğumu fark etmem, modeli değiştirmeye çalışmamla ortaya çıktı. "Ortalar çok gitmiş, yanlar çok gür. Bir kestireyim de yeni bir model bulayım", dedim. O da ne?! Dımdızlak kelmişim lan, ben :D Sonra özel hayatla ilgili bir takım sıkıntılarla gelen depresif dönem... "Saç ektireyim bari de bir uğraşım olsun, kafam dağılır" derken buralara kadar geldik.

herkesin yaşadığı şeyler önemli olan sağlık bende çok yaşadım o dönemleri ama sonra sevdiğim insanlar vefat edince analadım ki hepsi hikaye önemli olan sağlık,saç ekimi ise moral açısından iyi bir şey o yüzden iyi  yapmışsın boşver,saç ekimiyle öncesinden her zaman daha iyi olur ssadece saç traşı önemli yani doğala en yakın kesimi yaptırman yeterli...

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 04 Aralık 2017, 22:33:29 »
herkesin yaşadığı şeyler önemli olan sağlık bende çok yaşadım o dönemleri ama sonra sevdiğim insanlar vefat edince analadım ki hepsi hikaye önemli olan sağlık,saç ekimi ise moral açısından iyi bir şey o yüzden iyi  yapmışsın boşver,saç ekimiyle öncesinden her zaman daha iyi olur ssadece saç traşı önemli yani doğala en yakın kesimi yaptırman yeterli...

Başın sağ olsun. Hayat bitene kadar mutluluğuyla da kederiyle de devam ediyor. Her gün ayrı bir tecrübe.

Tohumlar fidana, fidanlar ağaca ersin de model bulunur elbet. Bu ay da yeni baş veren onlarca kök var. İki aya inşallah artık güzel olacak gibi. Gerçeği geldikçe geliyorlar ama uzayıncaya kadar beklemekten bu gidişle derviş olucam. Daha vertekse ektiricem, offffffff!

O değil de bugün ilk defa Serdar Hoca'nın instagram sayfasına baktım. Adam da bizdenmiş :)

Bir iki tane daha var.

Gerçeği en son kına gecesi paylaşmış  ;D

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 14 Aralık 2017, 19:35:50 »
Bugün 8 ay doldu.

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 14 Aralık 2017, 19:37:20 »
Üstten.

legolas

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 14 Aralık 2017, 20:08:42 »
biraz doğallıktan yana sıkıntı var saçı uzun tutmak iyi olur bence ama açıklığa göre çok güzel bir  ekim olmuş serdar hocanın eline sağlık güle güle tarayın

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 22 Aralık 2017, 12:15:17 »
yani cidden bu açıklık için 3500 greftle fark yaratmış ben çok beğendim .

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 22 Aralık 2017, 12:18:21 »
işte büyük açıklıklarda dr önemli oluyor serdar hoca sana temple bile yapmış.. 3500 greft ekmiş temple yapmış imza atmış resmen ..e yılların plastik cerrahı ..özellikle noorwod 6 7 yapıyor adam .

zeus79

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 22 Aralık 2017, 13:07:52 »
işte büyük açıklıklarda dr önemli oluyor serdar hoca sana temple bile yapmış.. 3500 greft ekmiş temple yapmış imza atmış resmen ..e yılların plastik cerrahı ..özellikle noorwod 6 7 yapıyor adam .

bence o greft sayısına çok iyi olmuş yoğunluk azda olsa 12.ayda artacaktır.çok açık alan ve örtücülük bu greft sayısıyla çok iyi 6 bin greftle  yanlar hariç 2 katı greftle çok daha iyi bir ekim olurdu ki büyük başarı bence sanırım finasta kullanmıyorsunuz.yalnız kıvırcık saç ve kalitesi dei başarı da fark

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 22 Aralık 2017, 13:20:53 »
bende hocada ektirdiğim için şunu biliyorum. serdar hoca donöre kolay kolay kıymaz .8 ay demesi de o yüzden 3500 eker randuman alırsa kişiden ,ikinci ekimi   8 ay sonra yapar...yani toplam 1.5 senede norwod 6 7 adama jöle sürdürür.yaparım derse yapar en sevdiğim tarzı da bu hocanın. donörün az ,açıklık fazla ise en iyi seçenek hem manuel alır hem ne olacağını söyler..benim izlenimim bu ,ayrıca plastik cerrah olması da avantaj
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2017, 13:26:00 Gönderen: ruhi mücerret »

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 22 Aralık 2017, 17:21:47 »
Oncelikle 3500 greftle hem sakaklara girip hem bu saçı yapmak kesin basaridir tartisilmaz.  Serdar hocanın geniş alanda hiç kısa kesimini görmedim hem saç modelleri Bu instagramda bunun gibi 20 tane taranan saç mevcut. Kısa halindeki dogalligi merak ediyorum geniş alanda . Ama şu bir gerçek ki adamın ektigi çıkıyor
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

zeus79

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 22 Aralık 2017, 19:49:49 »
bu arkadaşta da aynı şekilde birbirine paralel yan çizgi şeklinde değişik bir ekim yapmış dikkatimi çekti

Facebook Twitter Instagram