Gönderen Konu: 14 Nisan 2017 - Serdar Gökrem 3500+ kök saç ekimi  (Okunma sayısı 82423 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 14 Nisan 2017 - Serdar Gökrem 3500+ kök saç ekimi
« Yanıtla #60 : 22 Kasım 2017, 18:39:15 »
Ekimiz hayırlı olsun alan geniş ve kapanmış  bana göre biraz daha doğal olsaydı çok güzel bir ekım olacakmış tabı siz memnunsuz sonuçtan gerısıde çok önemli değil.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 22 Kasım 2017, 19:06:41 »
Bu iş olmuş... Serdar hocanın ellerine sağlık iyi iş çıkartmıs

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 22 Kasım 2017, 22:57:20 »
Dostum öncelikle hayırlı olsun. Dökülme şeklimiz aşağı yukarı aynı. Senin vertexin durumu benimkinden daha iyi ama :D
*Aralıklar bence iyi planlanmış: Önden biraz sık, arkaya dogru seyrek.
Ön tarafta kan durumu iyidir ve biraz sık yapılabiliyor.
Ama ortalarda derideki kan az. eger fazla ekerlerse nekrosis olur, saçlar ölür gider.

*Saçların zayıf görünüyor, bence kesinlikle biotion ve expecia kullan.
Ben saç ekimi daha yapmadım ve 45 günlük kullanımdan sonra, saçlarım daha bi kendine geldi.
Beyazlar daha bi griye kaydı. Yarı beyaz yarı siyah saçlar kayboldu. Bence kesin kullan.
Saçların kendine geldikçe dışardan senin gözüne batan desen görünmicektir ;)

*Yaş kaç bu arada, fotolardan anlaşılmıyor.
 Erken yaşta dökülme olmuşsa, daha da ilerler, ona göre ekim planını yap.

*Kendim için de özellikle Norwood6 ekimlerini inceliyorum.
Bence 3000-3500 NW6 için max olmalı, ki öyle yapmışsın.

Tahminimce ikinci bi ekimle tepeye girişmen gerekecek, 2000 graft civarı.
üçüncü bi ekimle de rutüş ve sıklaştırma, o da 2000 graft civarı.
Tekrardan hayırlı olsun :)

Abi ben sana tavsiye olsun diye yazmıştım, sen bana tavsiye verdin :) Eyvallah, doğru da diyorsun.

Benim 28 yaş civarı Norwood 3'tü, geçen seneye kadar da uzun saçlı olduğumdan o kadar fark etmemiştim ilerlemeyi. Sanıyorum folik asit eksikliğinden falan daha da döktüm. Ben senden 2 yaş küçük olduğum için çok da bir fark görmüyorum arada, hala dökülme devam ediyor çünkü. İlk fotoğraflarda flaşın vurduğu yerlerde sınırlar belli, oralara doğru gidişat belli. Finasteride'e başladım bakalım, etkisi olur işalla. Saçların cansız olmasını ben çok taramama bağlıyorum, kıvırcık da olduğundan çok hırpalanıyor. Şimdilik çıksınlar derdindeydim, bayağı bayağı da çıktı. Takviyeleri ileride düşünürüm.

Senin konunda yazsam daha iyi belki ama manuel + fiyat diğerlerine göre uygun + geniş alanda da başarılı. Sıralı ekimden dolayı çok tercih edeni pek yok forumda ama bir düşün derim. Sana göre fiyat/kalite oranı en yüksek kişi o olur gibi geliyor bana. Nisan gibi verteks ve sıkılaştırma düşünüyorum, hoca sıkılaştırma yapmam dedi. Erkenmiş. Neyse ikinci olursa onu da paylaşıcam, aklında bulunsun.

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 23 Kasım 2017, 00:09:08 »
Ekimiz hayırlı olsun alan geniş ve kapanmış  bana göre biraz daha doğal olsaydı çok güzel bir ekım olacakmış tabı siz memnunsuz sonuçtan gerısıde çok önemli değil.

Doğallık kısa kullanılacaksa; evet, sıkıntı. İlk amacım az kök ile geniş alanı güzelce kaplatmaktı. Şu an için bu başarıldı, sayılır. Norwood 6ya gittiğim için donörü mümkün olduğunca etkili kullanmaktan yanayım. Forumda genel görüş, "önler sık, arkalar seyrek olsun" şeklinde, ben homojen olmasından yanayım. İleride imkan olursa sıkılaştırma düşünebilirim. Ya da doğallık canımı sıkarsa, senin yaptığın gibi Koray hocayı bir dürterim. Revize yapabilir belki. Daha 5 ay biçiyorum, sıralar içinde henüz çıkmamış yerler ve kısa olanlar var. O dönem geçsin, bir de berber elinden geçince son duruma bakarız. Doğallık düzelmeyecek de ne bileyim, iyi bir stille harmanlanıp güzelleştirilebilir belki.

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 25 Kasım 2017, 08:35:00 »
Alansal açıklık kapanmış.Sanırım istediğiniz de buymuş ve yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla sizi de tatmin etmiş.Bize de hayırlı olsun demek düşer.

Ekiminizi yapan Dr. Ile ilgili böyle genel bir baktığımda da; forum ilk açıldığında bazıları ekim paylasimlarini bırakmış, acaba bu Dr.reklamci mi diye eleştiriler olmuş.Sonradan ekimler geldikce işini yapmaya çalışan bir Dr. Olduğu anlaşılmış.Ekimleri gayet yüzdeli yani ektiği çıkıyor ama sizde de görülen durum gibi, 'zaten yukarı da da belirtilmiş' bir doğallık durumu eksikliği var.Kesinlikle problem değil, bir tık eksiklik sadece.Bence bunu bir cozse zaten iyi olan ekimler,bence kusursuz hal alir.Son olarak tekrardan sizin ekiminizi beğendiğimi söyleyerek hayırlı olsun diyorum.Güle güle tarayin.

Teşekkürler. Daha iyisi sizin olsun.

İlk etapta, evet, genişliğin kapanmasıydı derdim. İkinci ekim verteks olacak. O sıra yaptırabilirsem, önleri bir miktar kapatıp doğallık kazanmak istiyorum. Ben de eğitimli göze doğal durmadığını tekrar söyleyim ama obsesif değilseniz sorun değil gerçekten. Şu sıra misafirim var, arkadaşımın ailesi... Hepsinin dediği "hiç belli olmuyor", çok beğendiler vs.

Hocayla konuştum ben stil konusunu az buçuk, şikayetçi oldum biraz. O da stiline çok inanıyor, insanlardan aldığım tepkiye göre o da haklı. Bana gösterdiği fotoğraflarda da doğallığı ikinci ekimde veriyor. Yöntemini değiştireceğini sanmıyorum.

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 29 Kasım 2017, 17:51:49 »
edit: Hintel mesajını silmiş, ben de alıntıyı sildim.

Abi o konu bence hiç düzelmeyecek. Karşıdan ve üstten görünüm dışındaki istekleri görmezden geliyor gibi. Bir sistem oturtmuşlar, ona güveniyor. "Süreç dolsun da ondan sonra de ne diyeceksen" havası sezdim. Ondan 12 ay tanıyorum, sonrasında bir başlık açarım belki ne istediğime göre kim uygun olabilir tartışabiliriz. Bana kalsa Ocak'ta verteks'e ekim ve rötuşları yaptıracaktım da aralara "1.5 seneden önce girme" dedi. Ondan Nisan'a kadar ya sabır modundayım.

Yönden yana fark ettiğim bir sıkıntı yok. Bazı yerlerden şüpheliyim ama ilk aylarda da öyle gelen bazı yerler düzeldi. O yüzden şimdilik bekliyorum. Yüksek çözünürlüklü fotoları çekmeden kendi taradı saçımı. 15 gün sonra tekrar fotoğraf paylaşacağım, o zaman yönlerle ilgili gördüğün eksikleri bir konuşalım. Bu arada saçım kıvırcık, düz ya da dalgalı değil. Belki fotoğraflardan o yanıltıyordur?

Ön çizgi de doğal saç çizgim, asimetri hep vardı. Öyle alışkın olduğumdan hoşuma gidiyor. Kontrole gittiğimde "ön çizginden memnun musun?" dedi. "Memnunum" diyince, şöyle "neyini beğendin bunun?" bakışı attı gibi geldi bana ;D Eve gelince tekrar baktım, iyi böyle bence.
« Son Düzenleme: 29 Kasım 2017, 17:54:47 Gönderen: çorfi »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 29 Kasım 2017, 19:27:49 »
Yanlıslıkla sildim sonra bırdaha yazmaya üşendim :) daha sonra yazarım diye neyse görmüssün. resimler yanıltabilir dediğim gibi senin mutlu olman önemli gerisi boş. Ben senın fotolarında ve diger ekımlere bakınca çok dogal  bulmadım ama kapatıcılık  fena değil  tabi  bu göreceli bir durum da olabilir kullanan  kafasında tasıyan kişi bunu daha net hisseder tabiki sende zaten dürüst şekilde paylaşımını yapıyorsun ve  araştırıyorsun serdar beyi  düşünen arkadaşlarda bu dürüstlükten yararlanıp senın sayfanı iyi okumalı. Umarım çok daha güzel olur süreç tamamlanınca. Bu arada bencede ön cizgi kafana yakışmış
« Son Düzenleme: 29 Kasım 2017, 19:40:09 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 29 Kasım 2017, 19:54:27 »
Eski saçım bu. Hiçbir saç ekimi beni mutlu edemez o yüzden :p

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 29 Kasım 2017, 20:08:36 »
daha cok metal rock tarzı muzık dınleyıp gurup kuranların sacınada benzıyor :)
Global Moderator

tuva

• Ziyaretçi
« Yanıtla #69 : 29 Kasım 2017, 20:14:23 »
daha cok metal rock tarzı muzık dınleyıp gurup kuranların sacınada benzıyor :)

Görüyorum ve arttırıyorum.+sahnede gitar parçalayan  8)
Abi ayrıca senin saçı nerde döktügünle ilgili de tahminde bulunabilirim?  ;D

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 29 Kasım 2017, 20:16:16 »
Bu saç ODTÜ'nün ilk yılındaki ingilizce hazırlık okuyanların saçı.Son yılında da dökerek mezun oluyorlar.  ;) Yoksa siz de ODTÜ'lü müsünüz?

Aynen, yalnız ben hazırlığı atladım. Belki ondandır, 28'e kadar dökülmedi pek.

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 30 Kasım 2017, 14:00:46 »
I'm Sherlock Holmes. 8)

Umut Sarıkaya karikatürlerini görmüş olanlar bilir. Yoksa sen de mi ODTÜ'de okudun?

Staple

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 30 Kasım 2017, 18:45:41 »
vay be David Coverdale gibi saç varmış:))
benim saç uzunken inan daha da gürdü tarak kırılırdı ıslanmazdı,kütük gibiydi aslında berbat bir saçtı:))düşününce o halimi fotoğraflara bakınca gülüyorum ama işte her şey zamanında güzel,şimdi o kadar gür bile olsa o modele dönmezdim:)

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 30 Kasım 2017, 19:23:00 »
Di mi?! Ben de muhtemelen her şey iyi gitse bile, o modele dönmeyeceğim. Yaş mı geldi, yoksa zorunluluktan Stockholm sendromu mu bilemiyorum, kısa saç hoşuma gitmeye başladı. Bir yandan da acele ettim gibi geliyor, kel halime de pek şans tanımadım. Neyse saç candır, umarım bir daha da kel olmam. Yakışmayan kimse de olmasın :(

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 30 Kasım 2017, 21:23:35 »
Alnın biraz büyük görünüyor sana herhalde. Yaşın 30 altında ise, ben olsam ektirmezdim. Yarın öbür gün dökülme olursa, ön çizgi mal gibi durmasın diye binbir dertle uğraşırsın. Şimdilik imajını değiştirirsen, gözüne daha az batar diye düşünüyorum.

Serdar Hoca'nın dar alana ekimlerini görmedim. Ruhi'ninki evet güzel, esrefcan vardı, onun da önleri iyi yapmış. Demek ki yapabiliyor ama ben bilemem, yanlış yönlendirmek istemem. 10 gün sonra kontrole gidicem. O sıra sorarım, belki örnek gösterir. Senin adına bakarım. İşin yoksa sen de gel, kendin görürsün.

Benimki kocaman açıklık olduğu için yaymaları şarttı zaten. Sıkılaştırmayı onda denersem ki onda yaptırıcam büyük ihtimalle, benim ikinci ekimden sonra bir daha düşün derim. Acele edecek bir durumun yok.

Facebook Twitter Instagram