Gönderen Konu: 14 Nisan 2017 - Serdar Gökrem 3500+ kök saç ekimi  (Okunma sayısı 82428 defa)

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 14 Nisan 2017 - Serdar Gökrem 3500+ kök saç ekimi
« Yanıtla #30 : 23 Ağustos 2017, 19:51:17 »
@sasa4

Ben kararımı alırken Serdar Hoca mikrocerrah olduğu için cazip gelmişti ancak forumda detaylı görebileceğim bir iş yoktu. Bir kısım hemen ameliyat sonrasını paylaşıp bırakmışlar,  başkaları bütün süreç bittikten sonra bir iki foto paylaşmış ya da şikayet için başlık açıp pek de bir şey paylaşmamışlar.* Bu da endişemi artırdı. O yüzden hoca ile görüşmem sırasında kendimden bıktırdım, heheh. En azından birileri benim örneğimden süreci görsün de adamı canından bezdirmesinler diye ilk mesajda bahsettiğim gibi aylık paylaşım yapmayı düşünüyorum. Bu iş kaplumbağa yarışı izlemek gibi, sonunda bir şey oluyor ama süreç çok yavaş ve enteresan bir şey pek olmuyor.

*Bir tek esrefcan'ın paylaşımı uzun soluklu ki iyiki paylaşmış yoksa neredeyse hocadan vazgeçecektim.

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 23 Ağustos 2017, 19:55:19 »
Kırdıysam kusuruma bakmayın. Yazdıklarınızdan ben pişmanlık duyduğunuzu anlamıştım. Benim de yaptırmak istediğim şakak ekimim var. Açık bölgem çok fazla yok.dar bir alan ama sık ekim gerekiyor. Çünkü ön taraf. Sizin ekiminizi de bu yüzden merak ettim. Paylaşımlarınızın takipçisi olacağım. Serdar Bey ile ilgili net karar veremedim. Burada göreceğim sonuçlara göre kararım şekillenecek. Saygılarımla.

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 23 Ağustos 2017, 21:31:28 »
Estağfurullah, kırılcak bir durum yok. Fotolardan görebileceğiniz üzere, şakak bölgem başarılı şekilde kapandı. Pek öyle gelmiyorsa, sol tarafımdaki doğuştan açıklığı şimdiki hali ile bir kıyaslayın. Tabii ki süreç henüz tamamlanmadı ancak bundan sonra ancak daha iyi olabilir, zira o bölgeki kökler dinlenme evresinden uzama evresine geçtiler. Şu an için oradan tek şikayetim (yine ağır olmuş olabilir) en önde çıkan köklerin dokusu (texture) doğal saçlarıma göre daha kalın ve koyu, bu da doğallığı bozuyor. Ama çok sık değiller, çünkü benim saçımın hiçbir bölgesini sık yapabilecek lüksüm yok; malum açıklığım çok fazla. Müsait olunca şakak bölgesini detaylı olarak çeker eklerim. En son yüklediğim fotolar yastıktan kalkıp güneş ışığında çekildi, tarandığında tamamen bölgeyi kapatıyor. Uzadığında da kıvırcık olduğumdan kapanıyor.

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 16 Eylül 2017, 02:14:35 »
5 ay tamamlandı. Bütün fotoğralar doğrudan güneş altında çekildi; ancak parlaklık ve kameranın çözünürlüğü düşük olduğu için çıkan kısa kökler neredeyse hiç belli olmuyor. Belki %7-10 civarı bir iyileşme daha olabilir. Mümkün olduğunca eksikleri öne çıkarmaya yönelik çektik ki inceleyen arkadaşların kendi ekimleri açısından gerçekçi bir beklentisi oluşsun. Ne yazık ki neredeyse hiçbir postta bu tarz detaylar paylaşılmıyor ve ekim yaptıracakların beklentileri yersiz yere yükseltiliyor.

Daha önce belirtmemiştim: 31 yaşındayım ve ekim sonrasında herhangi bir ilaç ya da takviye kullanmadım. Bu süreçte sol kanat arkasında dökülmem ilerledi, ekimde buraya müdahale edilmedi. Ekim öncesinde zaten burada bir gerileme olduğu belliydi, demek istediğim saçlarım operasyon sebebi ile bir zarara uğramadı. Daha sonra hocaya göstermek için kasıtlı olarak açtım. Sol orta ve arka bölge, sağ ve ön bölgeye göre daha hızlı uzadı. Bu sebeple saçta bir miktar asimetri söz konusu. İki aydır ekilen bölgenin çok sırıtmaması için yan ve donör bölgeyi kısalttırıyorum.

Ekim yapılan alan 150 cm kare civarında, verteks ve arka bölgede de yaklaşık 110 cm kare bir açıklık var. Ocak'ta ikinci bir ekimle kalan açıklığı da kapattırmaya çalışacağım ancak donörden çok umutlu değilim. Şu an için süreçten memnunum. Bazı bölgelerde saçların yönü bir miktar yanlış, henüz köklerin çıkmadığı yerler var. Ayrıca sıralı ekim ne yazık ki kısa iken hoş durmuyor ancak uzadıkça gerçekten çok güzel örtüyor. Bazı bölgelerde sıralar arasında bariz açıklık olmasına rağmen doğal saçımla birleştiği yerlerde tarakla oynamıyor olsam fark edemeyecektim. 11 sene uzun saçlı gezmiş biri olarak kısa iken olan kusurları şimdilik kafama takmıyorum ama dokuz ay sonunda çok da memnun olmayacağım belli. Ne yazık ki ön çizgiyi çok önden almışız. Diğer taraftan zaten kocaman bir alnım var, daha geride de iyi durmayacaktı...

Her gün aynaya bakmak çeneme vurdu heralde. Neyse fotoğrafları ekliyorum. Moral bozucu da olsa gerçekçi yorumlar yaparsanız sevinirim.

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 16 Eylül 2017, 02:18:20 »
Önden sola taralı çekmemişiz herhalde  ???

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 16 Eylül 2017, 02:19:52 »
arka

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 16 Eylül 2017, 02:21:30 »
arka devam

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 16 Eylül 2017, 02:21:38 »
hocam selam,
üstten de  resim ekleme şansınız var mı acaba?
saçlar kısayken güzel durmuyor yazmışsınız, güzel durmamasının sebebi nedir sizce  ve ne kadar kısalıktan bahsediyoruz?
donörden umutlu değilim demişsiniz, bence süper toparlamış umudunuzu yitirmeyin :)
bence gidişat güzel gibi, umarım daha iyisi de olur

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 16 Eylül 2017, 02:27:41 »
hocam selam,
saçlar kısayken güzel durmuyor yazmışsınız, güzel durmamasının sebebi nedir sizce  ve ne kadar kısalıktan bahsediyoruz?
bence gidişat güzel gibi, umarım daha iyisi de olur :)

Selamlar, her açıdan çekim yaptık. Eklemeler bitince bir daha inceleyip sorarsanız, yarın çekip yükleyebilirim. Kısadan kastım fotoğraflarda gördüğünüz uzunluk ki hayatımın hiçbir döneminde bu kadar kısa saçım olmamıştı. Güzel durmama kısmı sıralı ekimden dolayı araların çok belli olmasından kaynaklanıyor ancak henüz önlerde uzamamış olan ciddi miktarda saç var, o sebeple ocak gibi belli olacağını düşünüyorum. Şimdilik biraz endişeli bir şüphe diyelim. İkinci ekimde zaten saçlarım tamamen kesileceği için berberde aşama aşama kısaltıp ne kadarda kötü göründüğünü daha rahat söyleyebilirim.

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 16 Eylül 2017, 02:28:36 »
tepe

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 16 Eylül 2017, 02:29:57 »
tepe devam

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 16 Eylül 2017, 02:31:27 »
tepe son

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 16 Eylül 2017, 02:33:34 »
sağ

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 16 Eylül 2017, 02:34:10 »
hocam selam,
bence gidişat güzel gibi, umarım daha iyisi de olur :)

Selamlar, her açıdan çekim yaptık. Eklemeler bitince bir daha inceleyip sorarsanız, yarın çekip yükleyebilirim. Kısadan kastım fotoğraflarda gördüğünüz uzunluk ki hayatımın hiçbir döneminde bu kadar kısa saçım olmamıştı. Güzel durmama kısmı sıralı ekimden dolayı araların çok belli olmasından kaynaklanıyor ancak henüz önlerde uzamamış olan ciddi miktarda saç var, o sebeple ocak gibi belli olacağını düşünüyorum. Şimdilik biraz endişeli bir şüphe diyelim. İkinci ekimde zaten saçlarım tamamen kesileceği için berberde aşama aşama kısaltıp ne kadarda kötü göründüğünü daha rahat söyleyebilirim.
hocam bence rahatsız edici bir boşluk yok ama tabiki siz hergün görüyorsunuz daha iyisini bilirsiniz
ikinci ekimde serdar hocadan rica etseniz boşluk olan aralara giremez mi acaba?

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 16 Eylül 2017, 02:35:57 »
sol

Facebook Twitter Instagram