Gönderen Konu: Ekim sonrası vitamin vs kullanmak şart mı?  (Okunma sayısı 2247 defa)

Kayser Soze

• Hero Member
Ynt: Ekim sonrası vitamin vs kullanmak şart mı?
« Yanıtla #15 : 29 Aralık 2021, 02:49:35 »
herhangibi bir yer. bu yastan sonra pek dokulmez .he oluyor arada 32de saçını dokende var ama azınlık.

31 yaşına kadar saçla ilgili hiç problemim yoktu. Bir başladı ve 3 sene de 4.500 greftlik ekime ihtiyaç duyar hale geldi.
Halen de durmadı benim. Ne zaman bitiyor bu dökülme, yaş üst sınırı yok mudur dostum

çellini

• Full Member
« Yanıtla #16 : 30 Aralık 2021, 16:55:18 »
saç ekimininin yapıldığı yer çok önemli bu bence %60 etkiliyor diğer %20 lık kısım senin genetiğin kan değerlerin vs...ben saç ektirdikten sonra ilaç kullandığımda proscar değil expecia kesinlikle saçlarım daha güçlü daha koyu ve sert oluyor(proscarı tahmin bile edemiyorum)ne zaman ilaçlar bitse arkasından 10 gün sonra saçlarım inceliyor ve açık renkli oluyor..bence etkisi çok büyük kullanıp kullanmamak size kalmış ama etkilerini tekrar düşünün

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 30 Aralık 2021, 21:17:12 »
31 yaşına kadar saçla ilgili hiç problemim yoktu. Bir başladı ve 3 sene de 4.500 greftlik ekime ihtiyaç duyar hale geldi.
Halen de durmadı benim. Ne zaman bitiyor bu dökülme, yaş üst sınırı yok mudur dostum
30dan sonra yavaslar derler 35 ten sonra daha garanti olur diye dusunuyorum hocam
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 30 Aralık 2021, 22:35:39 »
saç ekimininin yapıldığı yer çok önemli bu bence %60 etkiliyor diğer %20 lık kısım senin genetiğin kan değerlerin vs...ben saç ektirdikten sonra ilaç kullandığımda proscar değil expecia kesinlikle saçlarım daha güçlü daha koyu ve sert oluyor(proscarı tahmin bile edemiyorum)ne zaman ilaçlar bitse arkasından 10 gün sonra saçlarım inceliyor ve açık renkli oluyor..bence etkisi çok büyük kullanıp kullanmamak size kalmış ama etkilerini tekrar düşünün

Dalgamı geçiyorsun ekim merkezi en az yüzde 90  :)
Genetik kan değerleri falan yüzde 0 emin ol.

çellini

• Full Member
« Yanıtla #19 : 31 Aralık 2021, 08:09:59 »
ekim merkezi yüzde 90 olsa en iyi ekim merkezlerinin ektiği tüm saçlar %90 başarılı olurdu ;)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 31 Aralık 2021, 22:48:01 »
 drların gunu gununu tutmayabiliyor .bazen iyi bazen kotu iş çıkartabiliyorlar.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram