Merhabalar 14 Aralık salı günü bende, nihayet saç ekimi yaptım. Saç ekimi işlemine 2 sene önce karar verdim, bu süreçte başta hintel olmak üzere değerli forum üyelerinin karar almamda bilgilenmemde çok faydası oldu, çok teşekkür ederim bende hem yorumlarınızı almak hemde Ekim yapmayı düşünen arkadaşlara fayda sağlamak için ekimin sürecini, sonuna kadar paylaşicam inşallah.
Saç dokulmem 11 yıl önce başladı, yaklaşık 5 yıl protez saç kullandım ve 7 ay önce protezi çıkardım ve akabinde askere gittim askerdeyken 14 Aralık tarihine randevu olusturdum. Ekim günü süreçler burda bir çok kez detaylı olarak paylaşıldı o yüzden süreç ile ilgili şunu söyleyebilirim anestezi işlemi benim için inanılmaz zorluydu ki ben normal bir iğne olurken bile korkarım : ) belirtmem gereken bir diğer nokta ise Asuman Hanim, Sümeyye hanım Dilara Elif hanımin ilgili ve profesyonel yaklaşımları idi. Asuman Hanim genel olarak saclarimin ince telli ve zayıf olduğunu( protezin ve askerde kompozit basligin etkisi olduğunu da aktardı) dönordeki saçların orta kalitede olduğunu söylemişti. Greftler alındıktan sonra ikili greftlerinin çok olduğu ve kaliteli olduklarını söylediler. Takviye olarak
Mossi vitamin hapı sabah akşam 1
Proscar 1/4
Prozinc plus şampuan her gün
Prozinc plus losyon ekimin 20. Gününde baslanicak
Vichy dercos saç dökülme karşıtı şampuan 3 günde bir kullanıyorum.