Saç Ekimi Sonuçları
Sıkıntı yok başkan güzel gidiyor maşallah.Gözlük çok yakışmış.
Yeni yeni başladı çıkışların. Olumlu süreç 7/8 aylarada gayet güzel doşmuş olur kardeşim saç ekilen alanlar destek olarak ne kullanıyorsun.
Sürecimiz çok benziyor seninle dostum.Ya beraber çıkacağız bu çukurdan ya da "zabağa gadar burdayıh"
güzel gidiyor o kadar saç için beslenmeye gerek yok genel sağlık için beslen.ilaçlar fin minox dısı yan destektir.
Saç meselesini iyi ya da kötü bir şekilde kapatmam lazım yoksa hanım beni boşar😂😂 Çıkalım inşallah hayırlısıyla.
Senin gibisini daha bir yerde bulamaz kardeşim.Ortalık çakal dolu. Temiz aile babasını kimse kaçırmaz.
Teşekkür ederim. Ekim şeklinden memnunum. Aralar dolarsa beni ziyadesiyle sevindirir. Takviye olarak sabah solgar biotin 5000, akşam kerozan akşam tableti. Sabahları aç karna ikişer yemek kaşığı şeklinde üzüm pekmezi ve limon şerbeti yine aç karna 1 fincan yeşil çay. Öğlen yaklaşık 15er adet badem, fındık, kuru üzüm ve ceviz. İki günde 1 coraspin 100.
Açıklığınız zaten ekime uygun bir açıklık inşAllah güzel sonuç alacaksınız dönürünüz kaliteli duruyor. Coraspirini niçin kullanıyorsunuz acaba ?=
Valla maşallah bunları yiyen hiyman olur:) Baya iyi bakıyorsun kendine dolar tabiki zamanla Xpecia da düşünebilirsin bu gelişim aşamasında