Gönderen Konu: DrMurat Küçüktaş 4100 Greft 2017 -2.Seans 3400 Greft 22\02\2018  (Okunma sayısı 21547 defa)

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Thinkingme,martineden,ismael,kadıköy,renki hepsi harika yorumlar yapmışlar,gerçekten sitemizde çok deneyimli bilgili arkadaşlar var,moralinizi bozmak istemem ama gerçekleride konuşmadan geçemeyeceğim,saç ekimi yaptırmadan önce burda konu açmış olsaydınız bu arkadaşlarımız size bu ekimi yaptırmazlardı,malesef gerçekten akıbeti belirsiz bir ekim olmuş,doner çok zayıf ,saç telleri ince ,norw 7 vaka daha bir sürü olumsuz durum var.
Üstelik yanlarda saçlı alanla saçsız alan birleşimi yani kellik sınırına yeterli ekim yapılmamış gibi ,burdaki tek avantajınız ekim olan saçın çıkma olsılığının fazla oluşu .kafanın  tamamen kel olduğu hiç tüy olmayan deriye yapılan ekim genelde tutuyor ama ne kadar kapatıcı olur tahmin etmek zor ,merakla takipte olacağım bu konuyu.
Anladım sağolun yorum için çok büyük beklentim yok . Kısa kestirildiğinde donör bölge cok açılmasın, nw 7 den daha iyi bi görüntü oluşsun yeterli benim için.  Kabuk dökümünden sonra donör bölge ve ekilen kısmı paylaşıcam tekrardan daha net bi hal almış olur
Eger kabuk dokumunden sonra sizin yanlariniz cok asagi.inmis ise ekilen bolge ile arasinda aciklik varsa doktorunuza danisin o bölgeye sakal ekimi yapsin zira daha donor rezerviniz kalmamistir yuksek ihtimal yan taraftlar bos ise o cirkin gotuntu sizi ileride cok rahatsiz eder hazir ekim isine girmiskem doktorunla konus bos kalirsa planla hatasi olduğunu belirt bogazin altinda alacagi sakal ile oralari kapatsin

stoper

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Büyük ihtimal Dr. Murat Bey zaten bu açıklığı tek seansta kapatamayacağını söylemiştir. Zira bende gecen hafta ekim yaptirdim 3400 grefte yakın ekim yaptı ve uyardi biraz daha acik olsaydi iki seans yapardik diye! Bu açıkligin zaten tek seansta kapanmasi zor sanirim seyrek olsun ama olsun istenmis gibi görunuyor.
...

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Büyük ihtimal Dr. Murat Bey zaten bu açıklığı tek seansta kapatamayacağını söylemiştir. Zira bende gecen hafta ekim yaptirdim 3400 grefte yakın ekim yaptı ve uyardi biraz daha acik olsaydi iki seans yapardik diye! Bu açıkligin zaten tek seansta kapanmasi zor sanirim seyrek olsun ama olsun istenmis gibi görunuyor.
Yazdiklarimi iyi okumamissiniz sanirim bahsettigim seyde tek seansta kapanmasi gereken bir durumdan bahsetmedim sacin ust bolgesi yan bolgesi arasinda aciklik kalmis saclarin hespsi ciksa bile o kisimlar siritir yapay durur demek istedim verteks bolgesine neden ekim yapilmadi bu kafa komple dolmaliydi demedim zaten komple ekim olamaz arkadasimizin donor kapasitesi yeterli gelmez . O boslukluklar iyi bir sekilde doldurulup tepeye yakin yere daha seyrek ekim yapilabilirdi neyseki bu durum net olarak kabuk dokumu sonrasi ve saclar uzadıkça ortaya cikar umarim söylediğim gibi değildir kesinlikle yanilmak isterim
« Son Düzenleme: 22 Ağustos 2017, 11:28:40 Gönderen: Martineden1903 »

Wild

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Aslında fotoğrafa bakınca sol tarafta boşluk benimde gözüme çarptı. Ama o bölgede seyrekte olsa saç var . Yani doktor ekilen yerlerinde seyrek olacagını düşünerek oraya ekim yapmamış olabilir . Kabuk dökümünden sonra kendini belli ederse gidip doktora danışacağım .

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aslında fotoğrafa bakınca sol tarafta boşluk benimde gözüme çarptı. Ama o bölgede seyrekte olsa saç var . Yani doktor ekilen yerlerinde seyrek olacagını düşünerek oraya ekim yapmamış olabilir . Kabuk dökümünden sonra kendini belli ederse gidip doktora danışacağım .
Eger oyle bir durum soz konusu olursa doktorunuza danisin yetersiz denebilecek donorunuzden yuksek miktarda greft alinmis daha fazla yormadan sakalinizin bogaz kismindan alinacak sakallar ile kapama saglamasini rica edin cunku 6.aya geldiginizde saclariniz ciktiginda bu durum goze batiyorsa sizi rahatsiz eder tekrar ekim isi sizi yorar ufak bir mini revizyonla isinizi garantiye alin derim
« Son Düzenleme: 22 Ağustos 2017, 11:33:33 Gönderen: Martineden1903 »

Wild

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Eger oyle bir durum soz konusu olursa doktorunuza danisin yetersiz denebilecek donorunuzden yuksek miktarda greft alinmis daha fazla yormadan sakalinizin bogaz kismindan alinacak sakallar ile kapama saglamasini rica edin cunku 6.aya geldiginizde saclariniz ciktiginda bu durum goze batiyorsa sizi rahatsiz eder tekrar ekim isi sizi yorar ufak bir mini revizyonla isinizi garantiye alin derim
Tamamdır sağolun dediğiniz gibi yapıcam

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Thinkingme,martineden,ismael,kadıköy,renki hepsi harika yorumlar yapmışlar,gerçekten sitemizde çok deneyimli bilgili arkadaşlar var,moralinizi bozmak istemem ama gerçekleride konuşmadan geçemeyeceğim,saç ekimi yaptırmadan önce burda konu açmış olsaydınız bu arkadaşlarımız size bu ekimi yaptırmazlardı,malesef gerçekten akıbeti belirsiz bir ekim olmuş,doner çok zayıf ,saç telleri ince ,norw 7 vaka daha bir sürü olumsuz durum var.
Üstelik yanlarda saçlı alanla saçsız alan birleşimi yani kellik sınırına yeterli ekim yapılmamış gibi ,burdaki tek avantajınız ekim olan saçın çıkma olsılığının fazla oluşu .kafanın  tamamen kel olduğu hiç tüy olmayan deriye yapılan ekim genelde tutuyor ama ne kadar kapatıcı olur tahmin etmek zor ,merakla takipte olacağım bu konuyu.

ben saç ekimi yap derdim  aga :)

bu kafaya sahip olan biri dış görünüşünden memnun olması çok düşük
genç biri ise gelecek kuracaksa(evlilik, iş hayatı...)
illaki bir çözüm bulması gerek.

Hintell yeni bir öneri sundu aklıma yattı saç ekiminden 6 ay önce proscar kullanmak gibi
evet bu tip donörlerde kullanmak bence faydalı olabilir.
ben kullanacaksam eğer en az 5 tane üroloji doktoruna gidip onlardan onay almak olur ama birçoğu bu
konuda bilgisiz  bizzat yaşadım

donör her ne kadar seyrek olsada bu işte çok faktör var

1. durum bu arkadaşın saç kalınlığı
ince mi kalın mı  bana saç kalınlığın 50-70 mikron denmişti buda ortalama bir insandan daha kalın dediler
bu arkadaşın saçları kalın olabilir.

2. durum saçım yapısı dalgalı veya düz saçlar arasında fark olabiliyor
bana bizzat İlhan Serdaroğlu söyledi. dalgalı saç daha iyi düze göre

3.durum  çoklu grefler
çoklu greflere sahip olabilir bu arkadaşta

birçok değişken durum var öncelikle beklentiler
beklentilere göre bana göre herkes saç ekimi yaptırabilir.

saitama

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benim saçlarda aynı bu şekil gidiyor ekim olmaz diyip morelimizi bozmayın😔

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Murat hocanın norwood 6 ve 7 için çok güzel ekinleri mevcut face sayfasından yayılıyor sonucları. Zaten bu açıklık için kimse cm2 'ye 60 70 yoğunluk beklemiyor...

Wild

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Murat hocanın norwood 6 ve 7 için çok güzel ekinleri mevcut face sayfasından yayılıyor sonucları. Zaten bu açıklık için kimse cm2 'ye 60 70 yoğunluk beklemiyor...
Beklenti önemli bence saç ekiminde eskiye dönmek mümkün değil zaten . Ama Murat hocanın nw 6 nw 7 ekimlerini takip ettim ektirmeden önce gayet başarılı . İnşallah istediğimiz gibi olur sonuç hepimiz için .

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
InsAllah kardesim

akk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim ekimini 10 numara bir doktora yaptırdın ,ben 5 buçuk ay oldu yaptıralı murat hocaya yaptıralı ,
 Burdaki olumsuz yorumları hiççççç sallama ,Sebebi senin uçuk paralara ekim yaptırmaman ,Başlıkta o meşhur hocalar olsa övgü yağar,Ekimin gayet güzel hele bir saçlar az uzasın orda boşluk filan kalmadını görürler resim aldatıyor,Murat hoca böyle bir hataya düşmez

Wild

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim ekimini 10 numara bir doktora yaptırdın ,ben 5 buçuk ay oldu yaptıralı murat hocaya yaptıralı ,
 Burdaki olumsuz yorumları hiççççç sallama ,Sebebi senin uçuk paralara ekim yaptırmaman ,Başlıkta o meşhur hocalar olsa övgü yağar,Ekimin gayet güzel hele bir saçlar az uzasın orda boşluk filan kalmadını görürler resim aldatıyor,Murat hoca böyle bir hataya düşmez
Sağolasın abi. Ekimden önce senin konunu incelemiştim bayağı ekimin gayet güzel . Fotoğraf yanıltıyo biraz ben kendim aynada baktığımda kenarda boşluk yok . Seyrek şekilde kendi saçım var ekimden önceki fotoğrafa bakılırsa anlaşılıyo . Sadece iki kenarda çizgi şeklinde saçsız alan vardı oraya ekim yapıldı zaten . İnş dilediğimiz gibi olur

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim ne durumdasın nasilsin iyi misin. Süreç nasıl gidiyor

Wild

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim ne durumdasın nasilsin iyi misin. Süreç nasıl gidiyor
Sağolasın kardeşim gayet iyiyim. Pazartesi günü yıkama yapılacak, kabuklar dökülecek . Benim donör bölge zayıf olduğu halde 4100 greft alındı buna rağmen şimdiden iyileşti gibi homojen bi alım olmuş gercekten saçkıran gibi durmuyo. En azından şimdilik.  Geceleri  kaşıntı var ekilen bölgede ,donör bölgede  az da olsa şişlik var. Ense bölgesinde ağrı oluyo nadiren.  Pazartesi günü fotograf paylaşıcam

Facebook Twitter Instagram