Gönderen Konu: DrMurat Küçüktaş 4100 Greft 2017 -2.Seans 3400 Greft 22\02\2018  (Okunma sayısı 21541 defa)

Wild

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar. 18 Ağustos 2017 tarihinde Bursa Dr. Murat KÜÇÜKTAŞ Polikliniğinde 4100 greft saç ekimi yapıldı. Yaklaşık 10 saat sürdü. Doktor bey ve ekibi gayet başarılı, sıcak kanlı  insanlar. İlgi alakadan genel olarak memnum kaldım. Ön saç çizgisini doktor bey fikrinizi alarak kendisi belirliyor. Anestezi işlemini, saç ekimi yapılacak alana kanal açma -  yön belirleme işlemlerin tamamını kendisi yapıyor. Klinikte genellikle aynı gün 2 kişinin saç ekimi yapılıyor. Doktor bey ekibinin yaptığı işlemlerde de sürekli kontrol halinde oluyor. Şimdilik süreçten memnunum, sonuçta inşallah istediğim gibi olur.  Saç ekimi için özellikle açık alanı benim gibi fazla olan arkadaşlara örnek olması adına düzenli fotoğraf paylaşacağım. Süreci değerlendirmek için tecrübeli arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim. İyi forumlar herkese.

Wild

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim sonrası  ilk 3 gün .

Wild

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ilk yıkama sonrası 3. gün ekim yapılan alan

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
saçlarınızla yan taraf arasında boşluklar var sanki.

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun kabuk dökümünden sonra daha net bir yorum yapılabilir

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun
bu saçtan 4100 gref çıkarmışlar
ilginç
ekim sonrası donörü merak ediyorum

Wild

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sağolun yorumlarınız için kabuk dökümü sonrası 9. gün yeniden fotoğraf paylaşıcam

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
açıklğınız çok. tipik bir nw7 siniz. beklentinizi fazla yukarılarda tutmayın. ön taraf sık, arkaya doğru seyrek bir ekim olmuş. sizin dönor pek sağlam değil. ordan micromotorla 4100 greft almak cesaret doğrusu. umarım sıkıntı yaşamazsın. hayırlı olsun.

Wild

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
açıklğınız çok. tipik bir nw7 siniz. beklentinizi fazla yukarılarda tutmayın. ön taraf sık, arkaya doğru seyrek bir ekim olmuş. sizin dönor pek sağlam değil. ordan micromotorla 4100 greft almak cesaret doğrusu. umarım sıkıntı yaşamazsın. hayırlı olsun.
Sağolun . 3000 - 3500 greft arası planlamıştık ekim öncesi 4100 alındı bi sıkıntı olmaz inşallah.

stoper

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayrlı olsun. Sizden 3 gün evvelde ben Murat hocaya ekim yaptırdim. Sureclerimiz birbirine cok yakın ilerliyecek temenni ederim iyi sonuç alacağız.
...

Wild

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayrlı olsun. Sizden 3 gün evvelde ben Murat hocaya ekim yaptırdim. Sureclerimiz birbirine cok yakın ilerliyecek temenni ederim iyi sonuç alacağız.
Sağolun sizinde ekiminiz hayırlı olsun. Evet yakın tarihlerde ekim yaptırmışız. İnşallah iyi sonuç alırız

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun açık alanlarımız neredeyse aynı başınızın sol yanında arkaya doğru bir boşluk kalmış bende fark ettim. InsAllah istediğinizden daha iyi bir sonuç alırsınız.

Reciproc

• Sr. Member
Thinkingme,martineden,ismael,kadıköy,renki hepsi harika yorumlar yapmışlar,gerçekten sitemizde çok deneyimli bilgili arkadaşlar var,moralinizi bozmak istemem ama gerçekleride konuşmadan geçemeyeceğim,saç ekimi yaptırmadan önce burda konu açmış olsaydınız bu arkadaşlarımız size bu ekimi yaptırmazlardı,malesef gerçekten akıbeti belirsiz bir ekim olmuş,doner çok zayıf ,saç telleri ince ,norw 7 vaka daha bir sürü olumsuz durum var.
Üstelik yanlarda saçlı alanla saçsız alan birleşimi yani kellik sınırına yeterli ekim yapılmamış gibi ,burdaki tek avantajınız ekim olan saçın çıkma olsılığının fazla oluşu .kafanın  tamamen kel olduğu hiç tüy olmayan deriye yapılan ekim genelde tutuyor ama ne kadar kapatıcı olur tahmin etmek zor ,merakla takipte olacağım bu konuyu.

Wild

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun açık alanlarımız neredeyse aynı başınızın sol yanında arkaya doğru bir boşluk kalmış bende fark ettim. InsAllah istediğinizden daha iyi bir sonuç alırsınız.
Sağolun teşekkürler

Wild

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Thinkingme,martineden,ismael,kadıköy,renki hepsi harika yorumlar yapmışlar,gerçekten sitemizde çok deneyimli bilgili arkadaşlar var,moralinizi bozmak istemem ama gerçekleride konuşmadan geçemeyeceğim,saç ekimi yaptırmadan önce burda konu açmış olsaydınız bu arkadaşlarımız size bu ekimi yaptırmazlardı,malesef gerçekten akıbeti belirsiz bir ekim olmuş,doner çok zayıf ,saç telleri ince ,norw 7 vaka daha bir sürü olumsuz durum var.
Üstelik yanlarda saçlı alanla saçsız alan birleşimi yani kellik sınırına yeterli ekim yapılmamış gibi ,burdaki tek avantajınız ekim olan saçın çıkma olsılığının fazla oluşu .kafanın  tamamen kel olduğu hiç tüy olmayan deriye yapılan ekim genelde tutuyor ama ne kadar kapatıcı olur tahmin etmek zor ,merakla takipte olacağım bu konuyu.
Anladım sağolun yorum için çok büyük beklentim yok . Kısa kestirildiğinde donör bölge cok açılmasın, nw 7 den daha iyi bi görüntü oluşsun yeterli benim için.  Kabuk dökümünden sonra donör bölge ve ekilen kısmı paylaşıcam tekrardan daha net bi hal almış olur

Facebook Twitter Instagram