Gönderen Konu: DrMurat Küçüktaş 4100 Greft 2017 -2.Seans 3400 Greft 22\02\2018  (Okunma sayısı 21555 defa)

Wild

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar sağolun yorumlarınız için . İlk ekimde 4100 greft ekilmişti. 2. seansta donörün durumuna göre tekrar inceledikten sonra 3500 civarı alınabilir dedi doktor bey. Tabi daha azda çıkabilir. 1500 tepe bölgesine kalanıyla ön saç çizgisini 1 cm civarı öne alırız dedi. Aslında donör bölge çok sık değil bunun farkındayım . Fakat ilk ekimde 2000 - 2500 greft  anca çıkar deniliyodu 4100 alındı ve çokta açılmadı şükür çabuk toparladı. Şok dökülmede çok az oldu . Yani daha 3 ay oldu, 3 aya kadar donör bölgenin dahada iyileşeceğini düşünüyorum. 6 ay sonundada ilk ekimin sonucunun büyük kısmının tamamlanacağını düşünüyorum. Ekim yapılan bölgeye tekrar ekim yapılmayacağından boş kalan alanlara ekim yapılacağından ilk ekimi etkilemeyeceğini düşünüyorum. Alım yapılan alan tabiki daha çok açılacak bunun farkındayım . Ama tepe bölgeye ekim şart oluyo bi süre sonra . İnşallah herkes istediği sonuca ulaşır .

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hoca bana da ilk ekim sayısının yaklaşık 500 700 eksiği çıkar 2. Ekimde demişti. Inşallah istediğiniz gibi sonuclanir

Montana

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ben de murat beyi saç ekimi için düşünüyorum. Sizin süreciniz bizim için önemli. Son durum nedir acaba paylaşım yaparsanız sevinirim

Wild

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar 115 . gün fotoğrafını ekliyorum öncesi - sonrası olarak. 4 aya yaklaştım.  Şok dökülme çok fazla olmadığından çıkışlar daha ne kadar olur kestiremiyorum. Her sabah saclarımı yıkıyorum ve sabah - akşam bioxinin sprey kullanıyorum. Süreç hakkında tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Ayrıca askerlik sebebiyle saçlarımı 1 numaraya kestim . Olabildiğince zarar vermeden kazımadan kesmeye çalıştım . Bunun  zararı olurmu acaba ? Hayırlı forumlar herkese

Montana

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam foto hiç net değil yalnız.

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Oldukça iyi bir sonuç masAllah

Wild

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Olabildiğince net çekmeye çalışıyorum arkadaşlar daha net yorum yapılabilmesi için, ekim düşünen arkadaşlara yol gösterebilmek için. Gün ışığında çektim atıyorum. Tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim .

Texaslı_16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bence sonuç şuanlık güzel eger uzun olmuş olsaydı yani kestirmeseydiniz daha net yorum yapılabilirdi ama yinede güzel gözüküyor açıklığınıza göre iyi bir sonuç alırsınız inşallah

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
kellik görüntüsü gitmiş fixplant tarzı bir ürün kullanın sizin için çok fark yaratabilir videolarını izleyin youtube da var

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
görüntü güzel görünüyor hocam
bence böyle rahatlıkla kullanabilirsiniz saçınızı

Wild

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar 5 ay 10 gün resimlerini yüklüyorum olabildiğince net görünsün diye ışık altında yada ıslak şekilde çektim. İlk fotograf ekim öncesi digerleri güncel. Saçlarımı ve donör bölgeyi kısalttım askerlik nedeniyle.Sizce süreç nasıl ilerliyor ? Diplerde kısa saçlar var elime batan. Çıkışlar ne kadar devam eder yüzde kaclık bi gelişme olur ? Ayrıca şunu merak ediyorum 2. Seansı kesin yaptırıcam.  Genelde 8 ay bekle diyolar. Ancak izin meselesinden dolayı 1. Seans sonrası 6 ay 10 gün civarı gectikten sonra 2. Seansı yaptırıcam. Verteks bölgesine ekim yapılcak yani saçsız bölgeye ve ön çizgi 1 cm öne alınıcak alınan grefte göre eger umdugumuzdan cok cıkarsa ön tataflara sıkılastırma yapılıcak. Donör bölgenin çok acılcagını sanmıyorum zayıf olmasına ragöen 4100 greft alındı çokta açılmadı. Yani saçsız bölgeye 8 ay değilde 6 ay 10 gün sonra 2. Seansı yaptırmak bana ne gibi zarar verir ? Tecrübeli arkadaslar yorumlayıp yardımcı olursa çok iyi olur. İyi forumlar herkese .

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İki kulak arkası degilde hemen aşagısı ense kısmından temiz 1500 çıkar:)
6 ay olmuş 9 ay olmuş ne sonucu nede ensenin nihai durumunu etkilemez. Süreç genelde dewam ettiği için ,sac dökülmesi haritasının tam ve net olarak belirlenmesi için en az 8 ay ideali 1 seneden bahsedilir.
O yüzden çok takılma tarihlere, sitede konusu olan EVREZ yanılmıyor isem iki ekim arasını çok daha az tuttu

Wild

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Evet enseyede bakamıyoruz ne zamandır ekime girmeden komple kesilir diye :) Anladım çok sağolasın yorumun için o zaman randevu alayım ben belirttigim tarihte

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
saçlarında daha gelişim olucak sureyi uzun tut en son gelişen haline gore ekim yapılır sabırsız davranma bence zamanı bekle senenin dolmasnı bekle
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram