Gönderen Konu: DrMurat Küçüktaş 4100 Greft 2017 -2.Seans 3400 Greft 22\02\2018  (Okunma sayısı 21540 defa)

Wild

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar dün saçıma buhar verildi , yıkama yapıldı. Kabukların büyük kısmı gitti. Bugün 11. gün güncel fotoğrafları ekliyorum. Bahsedilen saçımın iki kenarındaki boşlukları kabuk dökümünden sonra inceledim . Direk saçsız bi alan yok seyrek, zayıf dökülmemiş kendi saçlarım var. Çizgi şeklinde iki kenarda boş alan vardı oraya ekim yapılmış . Ben böyle yorumladım doktorada sorduğumda bu şekilde konuştu. İnşallah umduğumuz gibi olur . Fotoğrafları gün ışığında oda içinde çekiyorum. Sawpoo şampuan , Bioxinin forte sprey , Biotin 10000 mcg verildi. Spreyi sadece ekim yapılan alana ve saçımın iki kenarına yani seyrek tarafa ekim yapılmayan bölgeyede kullanmam söylendi . Tecrübeli arkadaşlar ve ekimle alakalı merak eden sorusu olan arkadaşlar yazarsa bilgi paylaşımı içim iyi olur . İyi forumlar herkese .

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun durum gozlemledihiniz gibi ise suan icin bir sorun yok ilaclarinizda yeterli donorunuzde iyilesmeye baslamis

Wild

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun durum gozlemledihiniz gibi ise suan icin bir sorun yok ilaclarinizda yeterli donorunuzde iyilesmeye baslamis
Sağolun teşekkürler

diriliş67

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
gayet guzel gorunuyir hocam donor de ekim de ..

Wild

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
gayet guzel gorunuyir hocam donor de ekim de ..
Sağolun hocam teşekkürler

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim nasilsin durum nasıl. InsAllah iyisindir

SandorClegane

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ben de Murat Bey kliniğinde saç ekimi düşünüyorum.Ancak çok kararsızım. İnşallah saçlarınız istediğiniz gibi olur.

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim durumun nedir 1 ayı gecirdin

caballero

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bende Murat bey ile görüşmeyi düşünenlerdenim,fakat sizin ve resimlerini paylaştığı birçok hastanın ön saç çizgisisinin oldukça geride başladığını görüyorum ve hoşuma gitmiyor,bunu ortak mı karar veryorsunuz,yoksa çalışma tarzımı?

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben cevaplayayım. Alan çok geniş olunca yapacak çok bir şey kalmıyor. Ya çok öne ekim yapılıp seyrek ekilecek ya da kararınca geriden başlanıp arka tarafa olabildiğince ekim yapılacak. Facebook da butu  ekimlerin foto ve videoları mevcut.

Wild

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar 3 ay fotolarını atıyorum. 3 ay boyunca sabahları biotin hap kullandım yeni bıraktım. Sabahları shawpoo sampuanla saçlarımı yıkıyorum ve sabah - akşam bioxınıon sprey kullanıyorum . Şok dökülme 1. ay sonunda başladı 1 ay sürdü ve çok fazla dökülmedi . Donör bölge kendini topladı sayılır , biraz uzadığında alım yapıldığı çok  belli olmuyo. Attığım fotoğraflarda donör bölgenin 0 la kesilmiş hali. Doktor beyle görüştüm şubat ayında yani 6. ayda 2. ekimi yaptırıcam. Ön saç çizgisini 1 cm öne alıp verteks bölgesine ekim yaptırıcam. İlk ekimden gayet memnun kaldım. Ekim düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.Özellikle nw7 aşamasında saç dökülmesi olan ve ekim yaptırıcak arkadaşlara fikir  olması adına fotograf atıyorum . 2. Ekim için tavsiyeleri olan tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim . İyi forumlar herkese

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence 'ın güzel gidiyor süreciniz. Tebrikler

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
2.ekim için 6 ay çok erken süreç. ayrıca donör verebileceğinin fazlası vermiş. bir sonraki ekimde çok ciddi sıkıntı yaratır. önlerde saç oluşur ama arkalar çok çirkin görüntü verir bence. biraz zorlayarak manuel alımla sakal şansı denemek tek seçenek gibi görünüyor.

yanlarkısaüstleruzun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle geçmiş olsun, Allah utandırmasın inşAllah. 2. ekim için 6. ay erken gibi geldi bana, en azından ilk ekiminiz bütün evrelerini tamamlasın ortaya bir görüntü çıksın ondan sonra düşünmek daha iyi olur gibi. Kusura bakmayın işinize karışmış gibi olmayayım da.

Facebook Twitter Instagram