Bunu daha önce başka konudada yazmıştınız ve sonrasında bende ekim öncesi kullanmaya karar verdim.Sormak istediğim mevcut donör bölgenizide daha güçlendiriyor ve ekimler çok daha başarılı mı oluyor?
var olan saçlarınız sağlıklı ise gerek olucagını sanmıyorum yada dökülmeniz durmuş ise bunada işin uzmanı karsr verir.. Ben veremem yani ama şunu biliyorum ekim sonrası saçlarda ister istemez bir zayıflama olacaktır kan dolaşımı yavasladığı için en azından o dönem dht yi baskılamak yararlı bir durum. Ekimin başarısı ilaca değil yapan merkez ile alakalı çünkü saç ekiminde başarı aslaga tesadüf degildir Başarılı bir operasyondan sonra Dht yi ilaçla baskılamak faydalıdır.
Peki minox için görüşün ne?
Minox finans kadar etkilimi dht engelleme konusunda?
Yan etkileri farklılık gösterir mi?
Minox un Finasteride ile yakından uzaktan alakası Yok. Yanetkileride buna dahil.
Minox damar genişletici özelliği olan, tansiyon hastalarında kullanılan bir erken maddeyi içerir. DHT ile hiç bir ilişkisi yoktur. Tabiri caiz ise saçı besleyen dolaşımı arttırarak bir nevi doping etkisi sağlar. Bir süre sonra bu durumda döngüye girer her halükarda sonuc hüsrandır.
Bir tedavi sağlamaz , geçici olarak saçların DHT ye direncini arttırır . Yanetkileri ise sac derisinin pH dengesi bozar, kabuklanma, pullanma, kasıntı ,sivilce vs. Gibi yanetkileri olabilir.