Anket

????

Hergun
21 (56.8%)
2 günde 1
16 (43.2%)

Toplam Oy Verenler: 37

Gönderen Konu: Finasteridi iki gündemi hergünmü almalıyız ? Yan etki  (Okunma sayısı 1075 defa)

Cardozoo

• Hero Member
Ynt: Finasteridi iki gündemi hergünmü almalıyız ? Yan etki
« Yanıtla #1 : 18 Aralık 2021, 14:46:46 »
Bir kaç ay 2 günde 1 almaya devam edip günlük alıma geçmeyi düşünüyorum. Optimum verimi alabilmek için.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 18 Aralık 2021, 20:10:10 »
Hocam ben şahsen ikisi arasında bir fark görmedim. Tabi ben genel olarak finasteridden umduğunu bulamadım ondan da olabilir.

Şu videodaki doktor abile hastalarına 2günde 1 tavsiye ettikleri gibilerinden birşeyler demişlerdi. Bu video olması lazım yanlıs linki atmadıysam.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 18 Aralık 2021, 20:43:51 »
 dht günlük salgılanıyor baskısıda gunluk olmalı.bazı genc hastalarda drlar 2 3 günde 1 onerir minoxuda 0.2 mg önerirler falan ama içilebiliyorsa günlük.bunun 1 mgsi saçlı deride yüzde 38 baskılarken 5 mgsi yüzde 40 baskılar.2 gunde bir içiceğine  8 e falan böl günlük iç.ama bu yastada baslamak ne kadar doğru.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 19 Aralık 2021, 02:52:09 »
dht günlük salgılanıyor baskısıda gunluk olmalı.bazı genc hastalarda drlar 2 3 günde 1 onerir minoxuda 0.2 mg önerirler falan ama içilebiliyorsa günlük.bunun 1 mgsi saçlı deride yüzde 38 baskılarken 5 mgsi yüzde 40 baskılar.2 gunde bir içiceğine  8 e falan böl günlük iç.ama bu yastada baslamak ne kadar doğru.
yaşım 24 abi sorun olacağını sanmıyorum ama olurmu

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 19 Aralık 2021, 11:46:25 »
 tam kıvamında:)24 yas sınır gibi bişi finasteridde .ben sana soleyeyim kullananlar genelde yan etki gordum deyip bırakıo bırakınca yan etki geciyor.ama yan etki gorcem korkun varsa zaten gorursun kullancaksan hiç dusunmicem yan etki falan şu bu gormuş bu gormuş demicen içcen geccen
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 19 Aralık 2021, 16:41:32 »
tam kıvamında:)24 yas sınır gibi bişi finasteridde .ben sana soleyeyim kullananlar genelde yan etki gordum deyip bırakıo bırakınca yan etki geciyor.ama yan etki gorcem korkun varsa zaten gorursun kullancaksan hiç dusunmicem yan etki falan şu bu gormuş bu gormuş demicen içcen geccen
kafaya takmadan kullanırım çünkü dokukmenin stresi yaşattığı tranva daha kötü hatta sen biliyorsun abi kız meselemi belki saçım iyi olsaydı böyle olmazdı

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 05 Ocak 2022, 19:25:23 »
Konuyu hortlatiyorum anket sonuçları yakın birbirine neden hergun veya iki günde 1 seçtiniz sebebi nedir

BlackPill©

• Full Member
  • I'm fighting over a wreck...
« Yanıtla #8 : 05 Ocak 2022, 20:33:57 »
kafaya takmadan kullanırım çünkü dokukmenin stresi yaşattığı tranva daha kötü hatta sen biliyorsun abi kız meselemi belki saçım iyi olsaydı böyle olmazdı
O baştan kaybedilmiş bir savaştı hermano
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi Finasteride ( haftada 3mg olacak şekilde) , Xpecia haftada 1 kere , Ketoral Şampuan (haftada 1) , Dermaroller 0,75 haftada 1 ya da 2

ahmetbird

• Full Member
« Yanıtla #9 : 27 Ocak 2022, 19:03:58 »
Hairlosstalkta biri bana haftada 3 al demişti pzt çarşamba ve cumartesi şeklinde almaya başlıcam bende
Akşamları 10 fıs minoxidil-(Başlangıç 26 Eylül 2019)

Sawpoo Şampuan
Konazol Şampuan (haftada 2 gün)

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 27 Ocak 2022, 20:04:32 »
Dutasteride'de istediğinizi yapabilirsiniz fakat Finasteride'de 2 günde 1 almak etkiyi en az %50 düşürür diye düşünüyorum. Zaten ilacın yarılanma ömrü 6-7 saat. Finasteride'den etki bekleniyorsa her gün alınmalı .
Kullandıklarını:
Biotin 5000mg
Her gün 1 Dutasteride 0,5mg
Haftada 3 kez dermaroller
Günde 2 Minoksil +bemiks + bephanten+ evigen
Günde 2 defa masaj
Folik asit ve D vitamini takviyesi

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #11 : 27 Ocak 2022, 22:13:50 »
Ben son kullandığımda yan etki görmeye başlamıştım ara verip daha sonra başladığımda proscarı günlük 4/1'den 8/1'e düşürdüm. Şuan fena gitmiyor. Saçlarımlarımda incelemeler oluyor ama en azından dökülmeler olduğunda saç diplerimde hissettiğim yanmalar olmuyor bu şekilde.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 27 Ocak 2022, 23:55:17 »
1 yılı tamamladıktan sonra bende 1/8'e geçmeyi düşünüyorum en azından yan etki bakımından riski azaltmak iyidir.
  • Ekim Tarihi: 15.01.2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Fin, Keçiboynuzu özü, Andız pekmezi, Nar suyu Evocapil Tablet

Facebook Twitter Instagram