Saç Ekimi Sonuçları
saçların ekim öncesi durumuna göre güçlenmiş bence ama genede takviye kullanmak istersen kerozan tb yavsiye ederim ben şahsen kullanıyorum ve memnunum sanada tavsiye ederim dostum.
Ekiminiz hayırlı olsun. Gelişimi güzel gidiyor.
Ekim öncesi kendi saçlarınızda dökülme devam edebilir herhangi bir takviye kullanıyor musunuz ayrıca durumunuzu günceller misiniz 3. Ay oldu sanırım
Merhaba bu sabah yine aynı dökülmeleri fark ettim. Dökülen saç tellerinde zayıf olanlarla beraber güçlü olanları da görüyorum. Saç koklerim de problem mı var acaba 4 aydır proscar kullanıyorum. İlk iki ay mossi vitamin ve mossi yağ sonrasında xpecia ve xpecia sprey kullanmaya başladım. Aldığım takviyeler yetersiz kalıyor olabilir mi? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi bana ? Önceden kalan saçlar dökülebilir veya proscar önce döker sonra güçlendirir. Donör bölgenin durumu nedir bu arada ?
Merhaba bu sabah yine aynı dökülmeleri fark ettim. Dökülen saç tellerinde zayıf olanlarla beraber güçlü olanları da görüyorum. Saç koklerim de problem mı var acaba 4 aydır proscar kullanıyorum. İlk iki ay mossi vitamin ve mossi yağ sonrasında xpecia ve xpecia sprey kullanmaya başladım. Aldığım takviyeler yetersiz kalıyor olabilir mi? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi bana ?
Dostum xpecia sprey nedir?
Finasterid ve xpecia sadece bunları kullan bunlar toparlar Ama senin ekim öncesi saçlar baya zayıf Yani şu anki durumu yaşaman normal Kullamdığın ilaçlarda zamanla fayda edecek Saç ekim sürecin nedir?
Bu gün 125. Gündeyim hintel Ekim öncesinde 1 ay Alpha lipoic 100 mg günlük 1 adet ve proscar 5 mg kırarak 1 mg aldım ekimden sonra da proscar a her gün devam ettim. Finansterid dediğimiz şey proscar değil mi ?