Öncelikle herkese en içten dilerim ile Merhaba diyerek başlamak istiyorum. Forumda ki takma ismimden de anlaşılacağı gibi azimli bir kelim, hepimiz gibi. Bu forumla yaklaşık 4 ay önce tanıştım. Burada hiç üyelik açıp sohbetinize katılmadım. Sadece sizi, sizin hayallerinizi izledim. Bazılarımız hayallerine ulaşırken, bazılarımız da hala yola dahi çıkmadı. Yola çıkan ve bitiren hayalinde ki görüntüye ulaşan arkadaşlara tebriklerimi sunar, ben ve benim gibi serüvenine yeni başlamış arkadaşlara da Allah'tan yardım, güç, kuvvet en önemlisi de sabır dilerim. Arkadaşlar asıl ismim Doğan çoğunuz için genç sayılabilecek yirmi sekiz yaşında bir kardeşinizim. Sizler sayesinde kararımı verip bende sizin gibi saçlı olabilmek için yola çıktım. Bu yüzden istisnasız her birinize teşekkür ederim, o kadar samimisiniz ki burada ki herkesin derdinin saçlarına kavuşabilmekten öte tanıdığı veya tanımadığı herkese "Benim kel başıma gelen onunda başına gelmesin." deyimiyle yardımcı olmaya çalışmak olduğunu düşünüyorum.
Asuman hanım ve ekibini tercih ederek start verdim. Biraz daha beklesem hiç bu yola çıkamayabilirdim. Günden güne kötüye giden ekonomik koşullarımız ve döviz karşısında ki tutunma çabalarımızın da milletimize verdiği zararla birlikte saç ekimi fiyatları da birden bire tırmanışa geçmişti. Daha fazla fiyatların yukarı çıkmasını beklemektense şimdi mevcutta ki zamlı halinden yaptırmak bana daha mantıklı geldi. Bu arada kendim Asuman Hanım'ın kliniğini tercih ettim diye söylemiyorum, gerçekten çok ilgililer. Benim saç ekim operasyonum 12 saat sürdü, bu sürede Elif hanım ve Nazlı hanıma da gösterdikleri sabırdan ötürü teşekkür ederim. Ayrıca unutulmaması gereken bir kişi daha var Sümeyye Hanım "le" demeden Çorum cevabını yapıştıracak kadar hızlı mükemmel bir insan.
Asuman hanım ve ekibini tercih etmeyi düşünenler merak edebileceğinizi düşündüğüm sorularınızı ve cevaplarını yazarak devam ediyorum.
1- Asuman hanım operasyonun ne kadarında var ?
Cevap ; Asuman hanım operasyonun başından sonuna kadar ara ara gelerek süreci takip ediyor kanalları tek başına kendisi açıyor ve son dokunuşları da kimseye bırakmıyor.
2- Verici bölgesi yetersiz olanlar için sakaldan alım yapıyor mu ?
Cevap ; Kendisine bunu sorduğumda sakaldan kök almak taraftarı olmadığını ancak bir hastasının özel isteği üzerine bu işlemi de yaptığını ne o hastasına ne da bana tavsiye etmediğini belirtti.
3- işlem esnasında ağrı hisseder miyim ?
Cevap ; İşleme başlamadan önce basınçlı bir alet yardımıyla önce deri altına bir ilaç veriliyor. (Bu biraz irice bir sineğin sizi ısırması gibi en azından benim için böyleydi.)
Asıl anestezi maddesini de az önce bahsettiğim işlemden sonra verdikleri için acısı biraz olsun azalmış oluyor. İlk bir kaçını hissettikten sonra gerisini hissedemez hale gelmiş oluyorsunuz.
4- Fiyatlar nasıl ?
Cevap ; Yazıma başlarken da bahsettiğim gibi bir anda fiyatların değiştiğini görüp daha yukarı çıkmadan yaptırmak istedim. Ben Aralık ayında Asuman hanımla konuştum ve Aralık için de randevu oluşturduk.
işlem için 23.000 TL ödeme yaptım. Bundan 10 ay öncesinde gitmiş olsaydım bu rakamın yarısına da Asuman hanımdan hizmet alabilirdim o yüzden gidip üç aşağı beş yukarı pazarlık yaparak orta yolu
bulun derim.
Birazdan da öncesi ve sonrası resimlerimi yükleyeceğim. Sormak istediğiniz başka sorularınız olursa cevaplamaya çalışacağım abilerim, kardeşlerim.