Saç Ekimi Sonuçları
orda kodlanmış saldıran dht daha guclu olsa arkadaki kendi kodlanmasına gore yasar one geldiğinde .o etkilemez.kan dolaşımı genelde tepede onun hemen arkasında kemik bolgesinde zayıftır.acaba çıkıntıdamı var
olabilir ama ben o kadar umutsuz değilim.prp flan iyi gelebilir 1 2 kereye mahsus
Değin gibi, ASMED de ilgili bölgeyi hareketlendirmek için 2 Ay minox kullan sonuç tatmin edici olmaz ise sürece göre 7. ayda mezoterapi veya PRP yaparız dediler . Açıkcası bende iyi olacağı kanaatindeyim ama Bekleyip göreceğiz...
Hocam pozitif bakış açına cidden hayran kaldım. Sen yinede olumsuz sonuca hazırla kendini, başka bir ekim merkezinin 6.ay durumu bu şekilde olsa çoğunluk revize kesin derdi. İnşallah ümitlerin boşa çıkmaz ama. En kötü koray hoca revize eder 1 daha beklersin kavuşursun saçlarına
Ben olsam revize olsun isterim önler bu durumda biraz daha sıklaştırılır ücretsiz normal bir ekimde alacağım sonucun 2 katını alırım hemde asmed kalitesinde zaten ufak bir alan
zaten zayıf yere revize nasıl tutucak.tutucak olsa bu ekimde tutardı.takviyelerle hallolucağını dusunuyorum.maç dk 80 değil daha çok erken.zayıf alan kemik ustu sol geriden gelebilir normaldir takviyeler son sozu soluucek.nobetçi golcu giro oyuna