Gönderen Konu: 3 aylık fin + 6 aylık xpecia before afteri  (Okunma sayısı 8223 defa)

Andrea

• Hero Member
Ynt: 3 aylık fin + 6 aylık xpecia before afteri
« Yanıtla #31 : 25 Temmuz 2022, 20:45:39 »
Bu arada ben de bir şey sormak istiyorum şimdi abilerim ben dutasteride başlayalı 2 ay oldu dökülmem zaten önceden çok azdı fakat şimdi dökülmem tamamen kayboldu yan abartmıyorum şimdi artık bildiğiniz saçımı ellrimle aşırı zorlayarak çekiyorum yine saç gelmiyor elime her neyse asıl sorum şu ki ben verteks ve önlerde kısacası saçın genelinde yeni saç çıkışlarını, kalınlaşmaları ve minyatür saçlarımın saça dönüşmesini ne kadarlık bır süre sonrasında gözlemlerim ? Deneyimlerinize ihtiyacım var.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 26 Temmuz 2022, 21:15:02 »
Bu arada ben de bir şey sormak istiyorum şimdi abilerim ben dutasteride başlayalı 2 ay oldu dökülmem zaten önceden çok azdı fakat şimdi dökülmem tamamen kayboldu yan abartmıyorum şimdi artık bildiğiniz saçımı ellrimle aşırı zorlayarak çekiyorum yine saç gelmiyor elime her neyse asıl sorum şu ki ben verteks ve önlerde kısacası saçın genelinde yeni saç çıkışlarını, kalınlaşmaları ve minyatür saçlarımın saça dönüşmesini ne kadarlık bır süre sonrasında gözlemlerim ? Deneyimlerinize ihtiyacım var.
6-9. ay arası sonucu görürsün. Maksimum 1 yıl.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 26 Temmuz 2022, 21:42:11 »
İnşallah abi bakalım. Çok teşekkür ederim şimdilik dökülmem tamamen durdu önceden de aslında normal seyrinde bir dökülmem vardı herkesin saçında olduğu gibi ama bilmiyorum şimdi artık saçlarımı çekiyorum yine elime saç gelmiyor bugün 49. dutasteridimi attım bakalım zaman ne gösterecek ama şimdilik dökülmenin gerçekten tamamen kesilmiş olması ve saçlarımdaki yağlanmanın 0 a inmesi benim için çok mutluluk verici tekrardan teşekkürler.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 26 Temmuz 2022, 22:34:53 »
İnşallah abi bakalım. Çok teşekkür ederim şimdilik dökülmem tamamen durdu önceden de aslında normal seyrinde bir dökülmem vardı herkesin saçında olduğu gibi ama bilmiyorum şimdi artık saçlarımı çekiyorum yine elime saç gelmiyor bugün 49. dutasteridimi attım bakalım zaman ne gösterecek ama şimdilik dökülmenin gerçekten tamamen kesilmiş olması ve saçlarımdaki yağlanmanın 0 a inmesi benim için çok mutluluk verici tekrardan teşekkürler.
Bı bizde dökülme durmadı a* ya :D
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 26 Temmuz 2022, 23:02:46 »
Bı bizde dökülme durmadı a* ya :D
Finde kaçıncı aydasın ve dökülmen ne şekilde, mesela fin bende hep kısa teller döküyodu shedding dönemi onlardan da korkmuyorum kendilerini atması gerekiyo ilk 2ay belki 3 ay baya shedding yapıyo. Onun haricinde de kalın teller tek tük dökülebilir saç her zaman dökülür yerine yenisi çıkar, hala agresif bir dökülmen mi var?

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 26 Temmuz 2022, 23:35:20 »
Finde kaçıncı aydasın ve dökülmen ne şekilde, mesela fin bende hep kısa teller döküyodu shedding dönemi onlardan da korkmuyorum kendilerini atması gerekiyo ilk 2ay belki 3 ay baya shedding yapıyo. Onun haricinde de kalın teller tek tük dökülebilir saç her zaman dökülür yerine yenisi çıkar, hala agresif bir dökülmen mi var?
Fin benim saçı 3 ayda fullemişti. Şu an ilaç kullanmıyorum. Dutasterid başlayayım dedim jineko yaptı. Onun hassasiyeti ne zaman geçerse o zaman başlayacam.
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 26 Temmuz 2022, 23:40:17 »
Fin benim saçı 3 ayda fullemişti. Şu an ilaç kullanmıyorum. Dutasterid başlayayım dedim jineko yaptı. Onun hassasiyeti ne zaman geçerse o zaman başlayacam.
Muroya sormuştum aslında ama kendi tecrübeni eklediğin için teşekkürler bence dutasteride’e çok gerek yok finden sonuç alındıkça devam, ups and downs olsa bile fin kurtarır bir şekilde uzun süreçte. Ya da haftada 1 dut eklenebilir. Jinekomastinin ameliyatı var bir şey kullanmayanların bile başına gelebiliyor o yüzden önemli değil bence ya aldırırsın o dokuyu

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 27 Temmuz 2022, 00:10:59 »
Muroya sormuştum aslında ama kendi tecrübeni eklediğin için teşekkürler bence dutasteride’e çok gerek yok finden sonuç alındıkça devam, ups and downs olsa bile fin kurtarır bir şekilde uzun süreçte. Ya da haftada 1 dut eklenebilir. Jinekomastinin ameliyatı var bir şey kullanmayanların bile başına gelebiliyor o yüzden önemli değil bence ya aldırırsın o dokuyu
Ameliyat ile hiç uğraşmak istemiyorum. Günlük fin uzun dönemde libido azalması ve peniste his kaybı yaptı. His kaybından kastım daha çok penis dokunmasından aldığın zevkin kaybolması. Topikal finasterid kullanmayı düşünmüyor değilim. 60ml minoxa 7.5 mg finas koyup kullanmayı düşünüyorum. Minox kepek yapıyor ama kepek şampuanı ile kullanacam artık yapacak bişi yok. Eylül’ün sonuna kadar da  dht artırıcı creatin kullanacam. Bodybuilding için de baya etkili bir madde.
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 27 Temmuz 2022, 00:29:17 »
Ameliyat ile hiç uğraşmak istemiyorum. Günlük fin uzun dönemde libido azalması ve peniste his kaybı yaptı. His kaybından kastım daha çok penis dokunmasından aldığın zevkin kaybolması. Topikal finasterid kullanmayı düşünmüyor değilim. 60ml minoxa 7.5 mg finas koyup kullanmayı düşünüyorum. Minox kepek yapıyor ama kepek şampuanı ile kullanacam artık yapacak bişi yok. Eylül’ün sonuna kadar da  dht artırıcı creatin kullanacam. Bodybuilding için de baya etkili bir madde.
Kendi kararların bişey diyemem tek sonuç= işe yarayan madde olduğu o yüzden az ya da çok da olsa  nasıl kullanılır diye bakmak mantıklı bence de, ben 4.ayıma başlıcam finde dht gerekli gereksiz otobüste otururken dahi ereksiyon olma gibi olayları ortadan kaldırıyor diye duymuştum hatta rahatladım diyen de vardı  ben kötü bişey olarak görmüyorum bunu tercih meselesi

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 27 Temmuz 2022, 00:35:57 »
başka uzatmıcam  ben muroya fin kullanımından aldığı sonuç hakkında soru sormuştum çünkü :D ereksiyon olaylarını konuşmak için konuya yazmadım o yüzden sadece şunu diyim ereksiyon libido zevk vs olaylarını psikoloji çok etkiler kendine plasebo yaşatabilirsin ilaç kullanırken lütfen kuruntu yapmaktan kaçının hafif his kaybı gibi şeyler de erektil disfonksiyonla aynı şey değil

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 27 Temmuz 2022, 00:46:49 »
Tam 3 ay oldu , çok nadir ince tel dökülüyor onun dışında hepsi kalın tel , agresif dökülme tam olarak nedir bilmem ama günde kaç tel dökülüyor derseniz maksimum 30-40 görüyorum eskiden ince teller çok dökülürdu Fin sonrası azaldı ince tellerin dökülmesi
Her gün 1/4 proscar 

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 27 Temmuz 2022, 00:50:14 »
Kendi kararların bişey diyemem tek sonuç= işe yarayan madde olduğu o yüzden az ya da çok da olsa  nasıl kullanılır diye bakmak mantıklı bence de, ben 4.ayıma başlıcam finde dht gerekli gereksiz otobüste otururken dahi ereksiyon olma gibi olayları ortadan kaldırıyor diye duymuştum hatta rahatladım diyen de vardı  ben kötü bişey olarak görmüyorum bunu tercih meselesi
Sondaki cümlene katılıyorum aşırı gereksiz ereksiyon olma sıkıntısı vardı ortadan kayboldu artık kendi isteğimle ereksiyon oluyi
Her gün 1/4 proscar 

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 27 Temmuz 2022, 00:51:45 »
Sondaki cümlene katılıyorum aşırı gereksiz ereksiyon olma sıkıntısı vardı ortadan kayboldu artık kendi isteğimle ereksiyon oluyi
[/quote
Uyarılarak ereksiyon kolay yok olmaz onu testeron sağlıyormuş zaten dht değil

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 27 Temmuz 2022, 01:08:25 »
[/quote
Uyarılarak ereksiyon kolay yok olmaz onu testeron sağlıyormuş zaten dht değil
O zaman harika , durduk yere ereksiyona hiç gerek yok rahatsız ediyor , yukardaki Fin ve dökülme yazım için ne dersiniz
Her gün 1/4 proscar 

Facebook Twitter Instagram