Gönderen Konu: 3 aylık fin + 6 aylık xpecia before afteri  (Okunma sayısı 8261 defa)

Bağzıları

• Full Member
Ynt: 3 aylık fin + 6 aylık xpecia before afteri
« Yanıtla #15 : 16 Ocak 2022, 00:23:44 »
Kanka ben xpeciada bir ay bittiğinde cok gelişme oldu tüyler çıktı her yerse saçlar kalınlaştı benimde yaş 21 ama yan etkiler baş gösterdi kemiklerde zayıflık kulak ağrısı cinsel istsksizlik sen hem fin hem bunu bu sürede nasıl yan etki görmedin keşke bende görmeseydim cok güzel olacaktı :(

Yan etki görmene gerçekten çok üzüldüm. Çünkü gerçekten işe yarayan bi ilaç. Bünyeden kaynaklı sanırım bende herhangi bir yanetki göstermedi. Cinsel isteksizlik ters etki yaptı.

Yusufklc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 16 Ocak 2022, 02:01:51 »
Evet ya gerçekren etkiliydi acaba teke düşürsem yinede etki gösterir mi var ya okadar iyi etki ettiki 6 ayda cidden harikalar yaratırdı ama bünye maalesef hiç şans yok

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #17 : 16 Ocak 2022, 18:55:27 »
Allah yardımcımız olsun kardeşim :))

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 17 Ocak 2022, 00:32:06 »
Bazilarinin vucudunda xpecia ters etki yapiyo. Mesela ben xpecia alinca libidom acayip artiyo. Kimisindeyse tam tersi. Ne var icinde acaba cok garip
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 17 Ocak 2022, 00:43:25 »
Bazilarinin vucudunda xpecia ters etki yapiyo. Mesela ben xpecia alinca libidom acayip artiyo. Kimisindeyse tam tersi. Ne var icinde acaba cok garip
Soya izoflavonları var içinde.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Sportmen 777

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 21 Ocak 2022, 13:08:31 »
Dökülecek saç kafada durmaz. Dökülmeyi geciktirici etkenler bunlar uzun vadede dökülecek onlar. Ekım dışında kesin Bir çözüm Yok. Bu yaptiğinin uzun dönemde şöyle bir eksi yönü var saçları korudun 25 Ekim yaptın 30 da koruduğun bölge dökülecek görüntü daha kötü olacak.ve yine bir Ekim yapacaksın.zaten 35 yaşına kadar dökülme yoğun bir şekilde devam ediyor sonra yavaşlıyor. Yaşın çok genç bunları dikkate al..

revengoa

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 21 Ocak 2022, 13:17:13 »
"Dökülecek saç kafada durmaz" bu söz çok eskilerde kaldı. Bu zihniyet ile ilerlersek zaten bir adım atamayız. Ben nerdeyse 10 yıldır fin+min ile  mücadele ediyorum bu illetle. Sizin dediğiniz mantıkla gitseydim, ilerleme sağlamayıp hep geriye gidip şuanda da kel kalmıştım. Ben de durumlar tam tersi çok şükür.

Sportmen 777

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 21 Ocak 2022, 13:27:03 »
Revangoa kardeşim ben Genetik dökülmeyi hiç bir şekilde uzun vadede engelleyemez sin demek istedim. Önlem alınmasın veya takviye alınmasın demedim. Sen çeşitli vitamin ve tedavilerle dökülme sürecini uzattın fakat yinede koruduğun saç bir yerden sonra dökülecek.

revengoa

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 21 Ocak 2022, 13:28:35 »
En siddetli zamanlarında yani 24-32 yaşlarında dökülmeyi engelleyip üstüne çıkış sağladım. Etrafımdaki insanlar hatta saçlarımın gür olduğunu defalarca soyledi. Ben sizin gibi düşünmüyorum.

Sportmen 777

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 21 Ocak 2022, 13:34:32 »
Benım gibi düşünmemene saygı duyuyorum. Fikirler tartışarak gelişir. Burda bireysel düşünerek çözüm üretmek yanlış. Herkesin yaşadığı çevre, beslenme, stres hastalık vb birçok değişken var sizin bu konuda başarılı etki almanız geneli kapsamayabilir. Belki de sizin dökülmeniz genetik değil başka nedenler yüzünden olabilir ve bu yüzden etki etmiştir bilmiyorum.

Whatever 282

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 21 Ocak 2022, 15:13:08 »
Finasteride gibi ilaçlar sadece genetik dökülmeye etki eder.
Kullandıklarını:
Biotin 5000mg
Her gün 1 Dutasteride 0,5mg
Haftada 3 kez dermaroller
Günde 2 Minoksil +bemiks + bephanten+ evigen
Günde 2 defa masaj
Folik asit ve D vitamini takviyesi

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #26 : 21 Ocak 2022, 16:50:45 »
Dökülecek saç kafada durmaz. Dökülmeyi geciktirici etkenler bunlar uzun vadede dökülecek onlar. Ekım dışında kesin Bir çözüm Yok. Bu yaptiğinin uzun dönemde şöyle bir eksi yönü var saçları korudun 25 Ekim yaptın 30 da koruduğun bölge dökülecek görüntü daha kötü olacak.ve yine bir Ekim yapacaksın.zaten 35 yaşına kadar dökülme yoğun bir şekilde devam ediyor sonra yavaşlıyor. Yaşın çok genç bunları dikkate al..

Saç genetik olarak dökülüyor ve fin gibi ilaçlar kullanırsan genetik dökülmeyi %90 a kadar durdurur. Öncesi sonrası fotoğrafları görmedin sanırım. Ben kullanmamış olsaydım bu ilacı çoğunu daha kaybetmiş olacaktım. Vertex toparlıyor önlerden de azcık saç çıkışı var diyebilirim eski fotoğraflarıma istinaden. Dediğiniz dökülecek saç kafada durmaz karamsarlıktan başka birşey değil tedavim işe yarıyor ve inşallah böyle devam edicek. Sizin ne gibi tecrübeniz ne gibi bi saçınız var bilmiyorum ama bende işe yarıyor çok şükür. 1 sene öncesine göre çok etki yaptı çok şükür. Çevremden de duyuyorum. Dediğiniz gibi karamsar olamam kusura bakmayın. Yorumunuz için teşekkürler

Talhay23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 02 Temmuz 2022, 03:36:06 »
Gelişmeleri atarmisin hala kullaniyomusun

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #28 : 03 Temmuz 2022, 03:56:01 »
Gelişmeleri atarmisin hala kullaniyomusun