Gönderen Konu: Yaş 25 sizce saç ektirmeli miyim?  (Okunma sayısı 715 defa)

Gezgin16

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yaş 25 sizce saç ektirmeli miyim?
« : 17 Aralık 2021, 10:00:43 »
Merhaba, uzun yıllardır forumu takip ediyorum daha 17 yasimdayken sakaklarimda ki seyrelmeyi hissedebiliyordum. Suan 25 yaşımdayım burada başlığı bulunan ve önerilen tüm merkezlere fotoğraflarımı gönderdim. AHD Hakan Doğanay hocanın merkezi yaşıma göre agresif bir dökülmeye sahip olduğumu ilerleyen yıllarda donör bölgesinde bulunan saçlarında incelip aşağı doğru çekileceğini söyledi. O yüzden ekim için beklememi önerdiler. Diğer merkezler ise büyük ihtimalle 2. Bir ekimin gerekeceğini ilettiler. Serkan Aygın hoca dan ise hala analiz sonucu beklemekteyim.

Siz değerli forum takipçilerinin fikrini merak ediyorum. Sizce ne yapmalıyım? 30 35 yaşında belli ki tepesinde önünde hic saçı kalmayan biri olacağım. Sizce ektirmeli miyim?

çellini

• Full Member
Ynt: Yaş 25 sizce saç ektirmeli miyim?
« Yanıtla #1 : 17 Aralık 2021, 11:48:05 »
30 dan sonrasını bekle bence ..bu yaşta bu kafayla dolaşmak istemez isen haklısın ancak saçlarını korumak için sürekli takviye kullanmalısın ve tek ekimde istediğin sonucu alamayabilirsin

Gezgin16

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 17 Aralık 2021, 12:20:57 »
Tepeden vazgeçtim zaten de en azindan ön profilden iyi görünsün diyorum sosyal medyada en son 2 3 yil önce fotoğraf paylaştım gerçekten özgüveni bitiriyor bu durumum. 2. Ekimde iyi olucaksa kabul benim için.

ahmet turan

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 17 Aralık 2021, 20:59:13 »
Ahd kliniği ticari kaygıdan uzak dürüst yaklaşımları için tebrik etmek lazım yalnız bem senin yerinde olsam ekim yaptırırdım kardeşim.
Ön tarafa 3000 greftlik başarılı bir ekim uzuncs bir süre seni idare eder sonrasında dökülen bölgelere ikinci bir ekim yaptırarak yoluna devam edersin.

Gezgin16

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Aralık 2021, 21:12:51 »
Bende boyle düşünüyorum bi süre en azindan idare etsin sonrasinda duruma gore 2. Ekimi yaptırırım diye... cevabiniz icin teşekkür ederim.

mert7960

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Aralık 2021, 21:29:36 »
Senden daha az açıklıgı olanlar yaptırıyor.Bence saç zaten bu yaşlarda lazım.Her geçen günde zam geliyor bunuda dikkate alman lazım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 18 Aralık 2021, 11:31:42 »
Saç ekimine uygunsun yaptıra bilirsin zaten Hakan doğanay senin kafa yapına çok uyumlu bir ön çizgi ile doğru planlama yapar o yüzden planlama hakkında konuşma gereği duymuyorum.
Global Moderator

Gezgin16

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 18 Aralık 2021, 12:38:33 »
Mert bey ve Hintell bey yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Sanırım ektirecegim. Hintell sanırım bi yanlış anlaşılma oldu Hakan Doğanay'ın merkezi ekim için uygun bulmuyor beni aslında ben orada ektirmek istiyordum çünkü çevremde de orada ektirip süper bir doğallık elde etmiş tanıdıklarım var. Israr etmeme rağmen olumsuz yaklaştılar riskli buluyorlar sanırım.

Diger konuştuğum tüm merkezler arasından en ilgili olan Şahin Çelik hocaydı oda yaşımdan dolayı özellikle muayne edip ona göre planlamak istiyor.

Özellikle benim saç tipime uygun merkezler önerebilirseniz fiziksel olarakta muayene olup ona göre karar vermek isterim.

Bu konuda ki yardım ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 18 Aralık 2021, 12:48:40 »
 once içerden finasterid dısardan bloker bir losyon ev yapımı spiro falan olabilir yada igf tarzı bir uygulama olabilir olan saçında dokulmeyi frenle sonra ekim adha doğru olur 6 ay ilaç kullanıp değerlendir bence
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 18 Aralık 2021, 16:03:03 »
emekli kel in dediğine katılıyorum çok doğru uyarılarda bulunuyor  önce saçlarını güçlendirmen gerekiyor var olan saçların dökülmeye devam edecek çünkü

Hakan hocanın ön görüsü doğru ama kendisi ile görüş bir daha derim eker diye düşünüyorum çok istersen

Bu resimleri mi paylaştın merkeze daha farklı resimleri mi?

Bir de bunları gönder farklı gönderdiysen
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2021, 19:10:54 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram