Selamlar arkadaşlar. Öncelikle forumu kurana ve paylaşımda bulunan herkese teşekkür ederim.
Uzun yıllardır forumdayım ve bir çok konu takip ettim. Aslında niyetim Şahin çelikte saç ektirmekti fakat araya pandemi süreci girdi daha sonra ise sıra bulamadım veya sıcağa denk geldi. Türkiye işi olmayınca bende yerel saç ekim merkezlerine bakmaya başladım. Cyprus hair center bir kaç yıldır Kıbrıs’ta faaliyet gösteriyor. Normalde Türkiye’de de ekim yapıyorlar. Ayın 15 günü ise Kıbrıs’a gelip biriktirdiği hastaların ekimini yapıyorlar. Beni bu ekim merkezine iten şey canlı olarak gördüğüm sonuçlar. Umarım başarılı bir sonuç ortaya çıkar.
15 Aralık 2021 saat 15:00’te operasyon başladı.
Saç kesimi, anestezi ve köklerin alımı 18:00-18:20 gibi bitti (Sena hanım). Yaklaşık 1 saat kanal açma işlemi sürdü (çağlar bey). Daha sonra ekim işlemine geçildi. İlk olarak 1 kişi ekim ekime başladı daha sonra yandaki hasta bitince 3 kişi ile devam edip saat 23:40 gibi ekim işi bitti.
Kendi tespitlerime gelecek olursam ön çizgiyi pek beğenmedim. Üçgen yerine daha geniş olabilirdi diye düşünüyorum. Zaten hali hazırda mevcut olan saçlarım yok sayılıp ekim yapıldı (bunu bilerek gittim). Saç kök kalitemin çok iyi olduğu söylendi. Sizlerin yorumlarını (olumlu/olumsuz) bekliyorum. Soracağınız bir şey varsa çekinmeyin.