Saç Ekimi Sonuçları
Merhaba arkadaşlar,15.12.2021 yani dün itibariyle Asuman Hanım'ın kliniğinde saç ekim işlemi yapmış bulunuyorum. Genel olarak bakıldığında son derece ilgili ve dikkatli bir ekiple çalışıyorlar. Asuman Hanım'da sürekli kontrol etti süreci. Kanal açma işlemini tamamen kendisi yaptı. Ekimin büyük bir kısmını da yine kendisi ve Elif Hanım (ismini umarım yanlış hatırlamıyorumdur) yaptı. Bugün de ilk yıkama için hastaneye gittim ve şuan evdeyim. Asuman Hanım benim süreci beğendiğini söyledi. Tabi açık alan fazla olduğu için tek ekimde alanının kapanmayacağını ancak ikinci ekimle kapanabileceğini de belirtti. Şuan için ikinci ekimi düşünmüyorum tabi hayat ne getirir bilinmez. Hem ektiren için hem de eken kişi için gerçekten inanılmaz sabır isteyen bir işmiş bunu da öğrenmiş oldum. Buradan da tekrar teşekkür ediyorum kendisine ve ekibine Ekimden önce ve ilk yıkamadan sonra bir kaç resim paylaşıyorum. Fırsat buldukça da sürece dair resimler ekleyeceğim.Ekim öncesi:Merhaba ekim'in hayırlı olsun sevgili ağabeyim ekimin nerede yaptık Kaynarca yüzyıl Hastanesi'nde mi yoksa Kurtköy Emsey Hastanesi'nde mi yaptı Bir de hocam ücret olarak ne kadar verdiniz ben de düşünüyorum bana da yardımcı olabilir misiniz fikirolarak
Donör çok güzel toparlamış kardeşim yavaş yavaş çıkışların da başlamış umarım artarak devam eder
olacak olacak belli yaş kaçtı ?