Gönderen Konu: Finansteridin faydaları  (Okunma sayısı 6246 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: Finansteridin faydaları
« Yanıtla #15 : 20 Aralık 2021, 17:51:08 »
Ben de kendimi tutamıyorum artik. Kac kere soyledik bu olumsuz tavirlar yanetki sebebi diye. Cocuk ne kadar guzel vucutta olumlu yonlerini anlatmaya çalışmış yanetkiden korkan biri gelip bu postu okuyacaktı yine mahvettin insanların icine korku saldin. Ayrica benimde libidomda inanilmaz bir artis ve gec bosalma var. Bide biliyomus gibi erkekgin aldi haz azalicak diyosun. Zaten gec bosalmanin olayi o. Erkekler yuzlerce yildir sunnet oluyo. Penis ucundaki sinirleri öldürüp daha az zevk alip erken bosalmanin onune gecmek bunun sebeplerinden biri. Bide üstüne vazife mi gibi seyler yazmissin senin ustune vazife mi olumsuz yorum yapmak? Simdi gelip doğruları yazıyorum diyeceksin hayır dogru bu degil yurtdisi forumlarinda gez bakalim bu kadar yanetki alan var mi. Senin yuzunden millet yan etki aliyor. Senin gibiler bünye icin finsaterideden daha zararli.

Biraz önceki cevap sana da yeterli gelir umarım.

Seneca

• Full Member
« Yanıtla #16 : 21 Aralık 2021, 21:43:08 »
Finasteride övecek kadar cahilleşmeyin :)

90'lardan kalma modası geçmiş saçla alakası olmayan, insanların mecburiyetten kullandığı dandik bir ilaç. "Faydalarını" yazmış bir de.
"Ignorance is the cause of fear.” ― Lucius Annaeus Seneca

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 21 Aralık 2021, 22:37:44 »
Yoo tartışma gibi bir amaç güdebilirsin onda bir sakınca yok. Forumun amacı bu. Buranın kelek keseni ben değilim tabi o konuda haklısın. Üstüne vazife mi konusuna şöyle değineceğim.

Bu ilaçlar öyle durduk yere güya farklı bir bakış açısı sunabileceğin şeyler değil. Hadi şimdi sundun, foruma gelip yazdıklarından ikna olup ilaca başlayıp sorun gören olursa? Bu vebale girecek misin? Muhtemelen girdiğinin de farkında olmayacaksın.

Haa kişi gelir konu açar sorar abi ben kullanacağım ne diyon diye? Ha belki o zaman tavsiye vermeni anlarım.

Dikkat edersen konunun başlığını “faydaları” kelimesiyle birlikte açmışsın. Kusura bakma ama bu doğrudan teşviktir şiddetle karşı çıkarım tüm argümanlarına.

Evet psikolji olayda etkili olabişiry aka kusura bakmayın ama kimse kendini yüzde iki yanetki profili varmış abi yüzde 98 güvenli diye kandırmasın. Bunun çok özgüvenli bir şekilde altını çiziiyorum.

Sizin o atıfta bulunduğnuz araştırmaların hangi örneklem kümesinde yapıldığını, yani hangi yaş grubunda hangi milletten erkekler üzerinde çalışıldığını bilmiyorsun. Burada altını çizeyim tekrar asyalı birisinin avrupalı birisinin veya bir Türk ün hormonlara duyarlılığının aynı olacağını savunmazsınız sanıyorum. O sebeple tamamı Türk erkeklerinin üzerinde denenği bir çalışma sunulmadıkça ve aynı yüzdede rakamlar çıkmadıkça bu konuda kendinizi eyliyorsunuz demek olur. Bu perspektiften bakmayan, bakması gerektiğini bilmeyen insanlar için de doğru bir yönlendirme olmayacaktır kesinlikle.

Konu zaten başlığından dolayı falsolu, yanlış yönlendirici. Sizde sorun olmayabilir kabul, herkesin kendi sorumluluğu. Ama yanetkilerini bilerek, hatta yaşayarak, düzelmediğini görerek kullanan bir ikişi olarak her türlü kendime vazife biliyorum.

Sizlerin kararını değiştirmek için değil, insanlara doğru bakış açısını yerleştirmek için. Bir şey sorgulanırken böyle bakılmalı olaylara.

Aslında tartışmayı uzatmak istemedim.Fakat ikinci kez başka bir üye tarafından da benzer bildirim gelince yazmak istedim.Şimdi öncelikle şunu anlayalım forumun amacı tartışmak değil.Eğer öyle olsaydı sözlüklerden farkı kalmazdı.

İkinci kısma gelirsek yahu arkadaşım (yaşça büyüksen abim) ne saçmalıyorsun Allah aşkına yapma gözünü seviyim.Bu formdaki insanlar tabiri caizse köpek gibi araştıran kişiler.Öyle hemen bir kişinin söylediğine inanacak tipler değil.Anca çoluk çocuk veya cahiller lönk diye atlar ki çocuk yaşlarda bir insanın saç sorunu çok çok nadir olur.Forumun her köşesinde finin yan etkilerine dair bir yorum, makale veya konu bulunuyor.Yani o kadar konuyu es geçip ya baksana finin ne faydaları varmış hemen başlamalıyımmı diyor? Vitaminmi lan bu? Yada kişisel bakım forumundamıyız? Ne alaka yani? Sen vücuduna girecek olan birşeyi araştırmadan mı alıyorsun? Zaten aklı başında olan biri konunun hafif ironi içerdiğini anlar.

Gelelim son meseleye.Finansterid bir kere fda onaylı bir ilaç.Yani öyle alalade bir sağlık kurumunun verdiği onaya benzemez.Bu birinci mesele.Kalıcı yan etkilerinin olduğu idda edilen araştırmaların 2014 yılında
J Clin Estetik Dermatolunun araştırmasıyla noktalanmıştır.Burada 17.000 prostat hastası üzerinde bak 17.000 kişinin hiç birinde kalıcı cinsel bozukluk yaşanmadığı ve cinsel bozukluk yaşayanlarında çok küçük bir kısmı geçici olarak etkilenmiştir.Şimdi 17.000 hastada yeterli gelmediyse ben daha nediyim? Eğer bizim memleketin doktorları bizim insanımıza göre ilacı test edip onay verseydi ben asıl ona güvenmezdim.

Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 21 Aralık 2021, 22:41:37 »
Finasteride övecek kadar cahilleşmeyin :)

90'lardan kalma modası geçmiş saçla alakası olmayan, insanların mecburiyetten kullandığı dandik bir ilaç. "Faydalarını" yazmış bir de.

Bunun cahillikle ne ilgisi var daha neyi nerde kullanacağını bilmiyorsun.O 90'lardan kalmış dediğin dandik ilaç şuan birçok insanın saç sorunuyla baş ediyor.Daha üzerinede bir ilerleme katedilemedi.Mecburiyetten kullanılıyor evet çünkü şanssız kişilerin saçı dhtye duyarlı.Faydalarını yazmamın sana batan bir tarafı olduğunu sanmıyorum.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 22 Aralık 2021, 02:15:29 »
Bunun cahillikle ne ilgisi var daha neyi nerde kullanacağını bilmiyorsun.O 90'lardan kalmış dediğin dandik ilaç şuan birçok insanın saç sorunuyla baş ediyor.Daha üzerinede bir ilerleme katedilemedi.Mecburiyetten kullanılıyor evet çünkü şanssız kişilerin saçı dhtye duyarlı.Faydalarını yazmamın sana batan bir tarafı olduğunu sanmıyorum.
firtioz batan tarafi falan demissinde arkadasa .simdi finansi senin bakis acinla ovdun diye kimse kutu kutu finans almayacak.dht yi baskiliyor dht nedir acip oku.dht mucizevi bir hormon.yani saca zarari disinda birde finansi ovdugun gibi dht yi ov bakayim bir satir yazi cikar.yani sen o dht yi bozucan vucudun hormon zincirine comak sokucan sonrada ben sex tanrisi oldum finansla diycen. yani polyanacilik yapmaya gerek yok.burdaki insanlar neyin ne oldugunu biliyor.isin kurdu yarisi.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 22 Aralık 2021, 11:00:16 »
Aslında tartışmayı uzatmak istemedim.Fakat ikinci kez başka bir üye tarafından da benzer bildirim gelince yazmak istedim.Şimdi öncelikle şunu anlayalım forumun amacı tartışmak değil.Eğer öyle olsaydı sözlüklerden farkı kalmazdı.

İkinci kısma gelirsek yahu arkadaşım (yaşça büyüksen abim) ne saçmalıyorsun Allah aşkına yapma gözünü seviyim.Bu formdaki insanlar tabiri caizse köpek gibi araştıran kişiler.Öyle hemen bir kişinin söylediğine inanacak tipler değil.Anca çoluk çocuk veya cahiller lönk diye atlar ki çocuk yaşlarda bir insanın saç sorunu çok çok nadir olur.Forumun her köşesinde finin yan etkilerine dair bir yorum, makale veya konu bulunuyor.Yani o kadar konuyu es geçip ya baksana finin ne faydaları varmış hemen başlamalıyımmı diyor? Vitaminmi lan bu? Yada kişisel bakım forumundamıyız? Ne alaka yani? Sen vücuduna girecek olan birşeyi araştırmadan mı alıyorsun? Zaten aklı başında olan biri konunun hafif ironi içerdiğini anlar.

Gelelim son meseleye.Finansterid bir kere fda onaylı bir ilaç.Yani öyle alalade bir sağlık kurumunun verdiği onaya benzemez.Bu birinci mesele.Kalıcı yan etkilerinin olduğu idda edilen araştırmaların 2014 yılında
J Clin Estetik Dermatolunun araştırmasıyla noktalanmıştır.Burada 17.000 prostat hastası üzerinde bak 17.000 kişinin hiç birinde kalıcı cinsel bozukluk yaşanmadığı ve cinsel bozukluk yaşayanlarında çok küçük bir kısmı geçici olarak etkilenmiştir.Şimdi 17.000 hastada yeterli gelmediyse ben daha nediyim? Eğer bizim memleketin doktorları bizim insanımıza göre ilacı test edip onay verseydi ben asıl ona güvenmezdim.

Herkesi kendin gibi araştıran eden vs birisi olaraj görme. Herkes aynı kafada, zekada değil. Forumda binbir çeşit adam vardır. Ki 18 yaşında saçlarım dökülüyor diye panikle foruma gelip daha ergenliğini tamamlamamış kişiler de var misal. Bu başlıklar yanlış bence.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 22 Aralık 2021, 12:23:50 »
firtioz batan tarafi falan demissinde arkadasa .simdi finansi senin bakis acinla ovdun diye kimse kutu kutu finans almayacak.dht yi baskiliyor dht nedir acip oku.dht mucizevi bir hormon.yani saca zarari disinda birde finansi ovdugun gibi dht yi ov bakayim bir satir yazi cikar.yani sen o dht yi bozucan vucudun hormon zincirine comak sokucan sonrada ben sex tanrisi oldum finansla diycen. yani polyanacilik yapmaya gerek yok.burdaki insanlar neyin ne oldugunu biliyor.isin kurdu yarisi.

Ona yazdığım cevaptan sanane? Eli yokmu sen avukatlığa bürünmüşsün? Ben dht konusunda yeteri kadar bilgiye sahibim sen kafanı yorma.Fin dhtyi tamamen baskılamıyor ki hormon işlevini gene sürdürüyor.Bu erken yaştakileri etkilesede ergenliğini bitirmiş bireyler için büyük sorunlar teşkil etmiyor.Senin o hormana çomak sokmaman demek saçlarının dht saldırısına sürüyle müdahalede bulunduğu anlamına gelir.Genetik olarak şanssız bireyin baskılaması şart.Böyle genetik çöplük içinde bırakta hormonlarına müdahalede bulunsun.Emin ol dht onun için düşünülecek ikinci şey.Ayrıca dhtnin olumsuzlukları içinde birçok yazı çıkar.Belli aşamadan sonra testesteron yeterli geliyor.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

such

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 22 Aralık 2021, 13:45:04 »
Ya olay çıkmasın yine diye yazmayacaktım da tutamıyorum yine kendimi kusura bakmayın.

Ya beyler bırakın şöyle konular açmayı allah aşkına. Sanki üstünüze vazife böyle konular açıp şu ilacı güzelliyorsunuz.

Aklının bir köşesinde ‘kadınsılaşma’ kelimesini tutarak yukarıdaki maddeleri bir daha oku bakalım. Saç çıkması dökülmemesi gibi maddeleri kastetmiyorum amaç o zaten. Kıllanmanın azalması, cildin pürüssüzleşmesi vs.

Bu arada enerji vermesi falan yalan ha onu söyleyeyim bir tarafınızdan uydurmayın. Libido artışı da öyle. Dönemsel olarak refleks testo artımca bir süre azalabilir. Sürekli bir durum değildir.

Arkadaşın geciktirici etkisi dediği de aslında erkek cinsel hazzının azalmasıdır. Yani daha az zevk alacaksının polyannacılıktaki karşılığı.

o kadar haklısın ki,
eleman öyle bir anlatmış ki aklıma sigaranın faydaları diye 1800 yada 1900lü yıllara ait eski bir amerikan afiş reklamı geldi:D

bu formda sinirine hakim olmayı öğreniyoruz lauri,geçen de malın biri biontech aşısı saç döküyor demiş,tezi de şu;aşı zayıflatılmış covid virüsüymüş,daha biontechin mRNA aşısı olduğundan,virüs içermediğinden haberi yok,dönemsel olarak saçı döküldüğü ve bu da aşı olduğu zamana denk geldiği için bilimsel bir şey keşfetmiş bilim insanı gibi tespit yapıyor mal,tabi hiçbirşey yazmadım bıraktım cahilliğinde boğulsun

djan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 22 Aralık 2021, 14:44:07 »
Erekte kalma sürenin artması mı? Boşalma sürenin uzaması mı?
ikisi de

Seneca

• Full Member
« Yanıtla #24 : 22 Aralık 2021, 19:34:43 »
Ona yazdığım cevaptan sanane? Eli yokmu sen avukatlığa bürünmüşsün? Ben dht konusunda yeteri kadar bilgiye sahibim sen kafanı yorma.Fin dhtyi tamamen baskılamıyor ki hormon işlevini gene sürdürüyor.Bu erken yaştakileri etkilesede ergenliğini bitirmiş bireyler için büyük sorunlar teşkil etmiyor.Senin o hormana çomak sokmaman demek saçlarının dht saldırısına sürüyle müdahalede bulunduğu anlamına gelir.Genetik olarak şanssız bireyin baskılaması şart.Böyle genetik çöplük içinde bırakta hormonlarına müdahalede bulunsun.Emin ol dht onun için düşünülecek ikinci şey.Ayrıca dhtnin olumsuzlukları içinde birçok yazı çıkar.Belli aşamadan sonra testesteron yeterli geliyor.

1) Endokrinoloji hakkında en ufak bilgin olmadığı belli. Atıp tutmuşsun. DHT, testosterone'a göre çok daha "potent" bir erkeklik hormonudur ve söylediğinin tam aksine ilerleyen yaşlarda önemi daha da artar, çünkü "rhabdomyolysis" yani kas yıkımı kaçınılmaz sondur. 35 yaşından sonra herkesin başına gelecek, kaçışın yok. Üstüne bir de belli yaştan sonra DHT gereksiz demişsin. Cahillik diz boyu.

İnsanlar belli bir yaştan sonra TRT - "testosterone replacement therapy"'e girer, bizim forum mühendisleri "belli yaştan sonra önemi zaten azalıyor" der. Kaldı ki DHT'nin kasları korumada T'den daha da önemli olduğunu biliyoruz.

2) Adam benim yazdığımı destekleyince avukatım oluyor da, senin yazdıklarına okey diyenler senin avukatın olmuyor mu? Bu nasıl bir yaman çelişkidir?

3) FDA ona buna benzemez demişsin ki, araştırmayan & konunun cahili olduğu buradan belli. FDA, ABD'deki en tartışmalı, en fazla lawsuit yiyen kurumlardan biri. Açılan kamu davalarını sıraya dizsen Londra'dan Kalfironiya'ya tünel çekersin. FDA'da denetmen çalışıp daha sonra bigpharma şirketlerine üst pozisyondan atanan kişilerin oranı %50. "ABD'den mi çıktı? O zaman iyidir yauuuuv" kafasının forumdaki yansımasısın. Sizi bu ilaç şirketleri daha çok öper. Zaten 90'lardan kalma antika bir ilacı savunmaya geçisinden belli buna sen de razısın.

4) Saç dökülmesinin sebebi direkt DHT hormonu değil, hala ne olduğu tam olarak bilinmiyor. DHT'yi baskılamak dalı kökünden kesmekle eş değer. DHT de DHT tutturmuşsun, ne konuştuğundan haberin yok.

5) Yazı dilinden de çok donanımlı biri olmadığın belli. Dahi anlamındaki -de / -da'yı ayıramayanlar bilim tabanlı tartışmalara girmesin.

Özet : Saçını korumak mı istiyorsun? Finasteride yut. Yan etki görmediğini sanıyorsan ne ala. Ancak gelip de millete zehiri övme.

« Son Düzenleme: 22 Aralık 2021, 19:46:07 Gönderen: letsgetdownbusiness »
"Ignorance is the cause of fear.” ― Lucius Annaeus Seneca

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 22 Aralık 2021, 19:38:19 »
1) Endokrinoloji hakkında en ufak bilgin olmadığı belli. Atıp tutmuşsun. DHT, testosterone'a göre çok daha "potent" bir erkeklik hormonudur ve söylediğinin tam aksine ilerleyen yaşlarda önemi daha da artar, çünkü "rhabdomyolysis" yani kas yıkımı kaçınılmaz sondur. 35 yaşından sonra herkesin başına gelecek, kaçışın yok. Üstüne bir de belli yaştan sonra DHT gereksiz demişsin. Cahillik diz boyu.

2) Adam benim yazdığımı destekleyince avukatım oluyor da, senin yazdıklarına okey diyenler senin avukatın olmuyor mu? Bu nasıl bir yaman çelişkidir?

3) FDA ona buna benzemez demişsin ki, araştırmayan & konunun cahili olduğu buradan belli. FDA, ABD'deki en tartışmalı, en fazla lawsuit yiyen kurumlardan biri. Açılan kamu davalarını sıraya dizsen Londra'dan Kalfironiya'ya tünel çekersin. FDA'da denetmen çalışıp daha sonra bigpharma şirketlerine üst pozisyondan atanan kişilerin oranı %50. "ABD'den mi çıktı? O zaman iyidir yauuuuv" kafasının forumdaki yansımasısın. Sizi bu ilaç şirketleri daha çok öper. Zaten 90'lardan kalma antika bir ilacı savunmaya geçisinden belli buna sen de razısın.

4) Saç dökülmesinin sebebi direkt DHT hormonu değil, hala ne olduğu tam olarak bilinmiyor. DHT'yi baskılamak dalı kökünden kesmekle eş değer. DHT de DHT tutturmuşsun, ne konuştuğundan haberin yok.

5) Yazı dilinden de çok donanımlı biri olmadığın belli. Dahi anlamındaki -de / -da'yı ayıramayanlar bilim tabanlı tartışmalara girmesin.

Özet : Saçını korumak mı istiyorsun? Finasteride yut. Yan etki görmediğini sanıyorsan ne ala. Ancak gelip de millete zehiri övme.

.  Dostum law suıt falan yazmısında bu arkadastakı kapasıte anlamaz oyle seyler 😅
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 22 Aralık 2021, 20:16:54 »
 gercek olan kullanıcı deneyimleridir.drların çoğu onermez.kullananlarında çoğu yan etki gordum diyerek bırakır.yan etki tabi olucak ama bu yanetki kabul edilebilir duzeydemi değilmi bence olay bu.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 22 Aralık 2021, 21:11:53 »

İnsanlar belli bir yaştan sonra TRT - "testosterone replacement therapy"'e girer, bizim forum mühendisleri "belli yaştan sonra önemi zaten azalıyor" der. Kaldı ki DHT'nin kasları korumada T'den daha da önemli olduğunu biliyoruz.

Vallla hiç acımadan giydircem bu anguta.Ban atarsanızda siklemem.Bu gerizekalı birşey biliyor gibi güya üstten konuşmuş sonra yazım hatasından çıkmış.Bir kere yazım kurallarıyla konumuz ne alakası var mal? Seninle konuşurken iş başvurusumu yapıyorum?Onuda geçtim birine yazdığım cevabın üzerine beni alıntılayıp onun yerine cevap verirsen bu avukatlık olur.Onun haricinde olumlu veya olumsuz yorumlarla derdim yok sik kafa.

Fda onayı alması sadece işin belli boyutu.Yazının devamında ne demişim kör? Araştıran firmayı ve yapılan deneyi söylemişim dimi? İnsan gider google yazar bir bakar neymiş ne değilmiş diye.Cahillik diz boyu diyen biri daha araştırmadan yoksun.Fda şirketi hakkında asılsız iddalarda diz boyu.Hala daha fda sağlıkta baz alınan bi kurum.Coronada biontech aşısına tam onay vermesiyle birçok kişiyi çekinmekten kurtardı.Davalar konusuna gelirsekte aksini ispat etmeye çalışanlar nedense kazanamıyor? Niye acaba? Ha dersin ya para çok var ondan böyle ya bi sktr git.Ellerinde yeterli kanıt olmuyor çünkü.Bu büyük firmaların hepsine olan birşey.Elbet ki şaibeli şeyler oluyor fakat fdanın tam onay verdiği birşeye güvenmemekte ağır salaklıktır.Aynen o firmalar bilmiyor sen ve senin gibiler daha iyisini biliyor ok.

Biryerlerden iki üç yazı okumuş buraya gelip endokrinoloji uzmanı kesilmiş.Bu bizim milletimize özgü birşey sanırım.Hemen bilgi edinince o işin uzmanıyım havalarında geziyorlar.Tekrar diyorum dhtnin işlevini, önemini ve de testoya göre etkisini bilen biriyim.Ben dhtnin gereksiz olduğunu söylemedim bunu hangi alemde yazdın mal?  Belli aşamadan sonra diyorum.Nedemek bu dersen açıyım sana.Ergenliğini tamamlamış bireyin dht hormonuna olan ihtiyacı evreyi geçtiğinden yarı yarıya baskılanması onda olumsuz etkileri minumuma indireceği anlamına gelir.Buda saç ekimine kadar olan süreçte sadece testonun yeterli geleceğini söylemek istedim.Ama sen mal evet sana diyorum mal sanmışsınki fine bir başlayıp 40-50-60 artık sik düşene kadar kullanıcak.Daha sonra internetten nerde okuyup denk geldiyse muhtemelen arkadaşın cinsel sorunları var onları araştırırken öğrenmiş "testosterone replacement therapy" kısaca sertleşmeme sorununu fin üzerinden yorumlamaya kalkmış.Zaten aqmun dünyasında herkes testo tedavisine giriyor iğne vurduruyor.Kendinde diyorsun belli yaştan sonra testo düşüşü oluyor o yaşta adam niye fin kullansın oğlum sen malmısın? 35-40 yaşında insan artık kafası olgunlaşmış birey konuyu görüp oğlum dur saçım dökülüyordu sanırım cildimde güzelleşsin sikim taş gibi olsun diye fin attığı nerde görülmüş? Bu konuyu okuyanlar kendini araştırmaya vermiş genç kesimden oluşuyor zaten neyin kafasını yaşıyon? Önceki posttada yazdım ironide içerir diye bunudamı anlamadın? Son olarak kas yıkımına gelirsek yukarıda yazdığımdan çokta ayrı şeyler olmiycak.

Normalde küfür etmem ama bu entelektüel takılıp herşeyi bildiğini sanan ve yazı diline takılanlara ayarım.İnadına böyle konuştum hadi bakim.

Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 22 Aralık 2021, 21:15:18 »
.  Dostum law suıt falan yazmısında bu arkadastakı kapasıte anlamaz oyle seyler 😅

Aynen murat sktr git şimdi.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 22 Aralık 2021, 21:18:13 »
Vallla hiç acımadan giydircem bu anguta.Ban atarsanızda siklemem.Bu gerizekalı birşey biliyor gibi güya üstten konuşmuş sonra yazım hatasından çıkmış.Bir kere yazım kurallarıyla konumuz ne alakası var mal? Seninle konuşurken iş başvurusumu yapıyorum?Onuda geçtim birine yazdığım cevabın üzerine beni alıntılayıp onun yerine cevap verirsen bu avukatlık olur.Onun haricinde olumlu veya olumsuz yorumlarla derdim yok sik kafa.

Fda onayı alması sadece işin belli boyutu.Yazının devamında ne demişim kör? Araştıran firmayı ve yapılan deneyi söylemişim dimi? İnsan gider google yazar bir bakar neymiş ne değilmiş diye.Cahillik diz boyu diyen biri daha araştırmadan yoksun.Fda şirketi hakkında asılsız iddalarda diz boyu.Hala daha fda sağlıkta baz alınan bi kurum.Coronada biontech aşısına tam onay vermesiyle birçok kişiyi çekinmekten kurtardı.Davalar konusuna gelirsekte aksini ispat etmeye çalışanlar nedense kazanamıyor? Niye acaba? Ha dersin ya para çok var ondan böyle ya bi sevimlir git.Ellerinde yeterli kanıt olmuyor çünkü.Bu büyük firmaların hepsine olan birşey.Elbet ki şaibeli şeyler oluyor fakat fdanın tam onay verdiği birşeye güvenmemekte ağır salaklıktır.Aynen o firmalar bilmiyor sen ve senin gibiler daha iyisini biliyor ok.

Biryerlerden iki üç yazı okumuş buraya gelip endokrinoloji uzmanı kesilmiş.Bu bizim milletimize özgü birşey sanırım.Hemen bilgi edinince o işin uzmanıyım havalarında geziyorlar.Tekrar diyorum dhtnin işlevini, önemini ve de testoya göre etkisini bilen biriyim.Ben dhtnin gereksiz olduğunu söylemedim bunu hangi alemde yazdın mal?  Belli aşamadan sonra diyorum.Nedemek bu dersen açıyım sana.Ergenliğini tamamlamış bireyin dht hormonuna olan ihtiyacı evreyi geçtiğinden yarı yarıya baskılanması onda olumsuz etkileri minumuma indireceği anlamına gelir.Buda saç ekimine kadar olan süreçte sadece testonun yeterli geleceğini söylemek istedim.Ama sen mal evet sana diyorum mal sanmışsınki fine bir başlayıp 40-50-60 artık sik düşene kadar kullanıcak.Daha sonra internetten nerde okuyup denk geldiyse muhtemelen arkadaşın cinsel sorunları var onları araştırırken öğrenmiş "testosterone replacement therapy" kısaca sertleşmeme sorununu fin üzerinden yorumlamaya kalkmış.Zaten aqmun dünyasında herkes testo tedavisine giriyor iğne vurduruyor.Kendinde diyorsun belli yaştan sonra testo düşüşü oluyor o yaşta adam niye fin kullansın oğlum sen malmısın? 35-40 yaşında insan artık kafası olgunlaşmış birey konuyu görüp oğlum dur saçım dökülüyordu sanırım cildimde güzelleşsin sikim taş gibi olsun diye fin attığı nerde görülmüş? Bu konuyu okuyanlar kendini araştırmaya vermiş genç kesimden oluşuyor zaten neyin kafasını yaşıyon? Önceki posttada yazdım ironide içerir diye bunudamı anlamadın? Son olarak kas yıkımına gelirsek yukarıda yazdığımdan çokta ayrı şeyler olmiycak.

Normalde küfür etmem ama bu entelektüel takılıp herşeyi bildiğini sanan ve yazı diline takılanlara ayarım.İnadına böyle konuştum hadi bakim.
.babanın formuda boyle rahat rahat sovuyorsun.hıntel bu ofle kontrolu olmayan adamı banlaman gerek. Yoksa forum kahvehaneye doner kufur etmıycem forma saygımdam dolayı ve hıntelın geregını yapacagını dusundugumden dolayı
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Facebook Twitter Instagram