Gönderen Konu: Yaş 23 Tepeden başlayan dökülme  (Okunma sayısı 1141 defa)

Gpedit

• Yeni üye
  • *
Yaş 23 Tepeden başlayan dökülme
« : 16 Aralık 2021, 01:16:43 »
Merhaba, öncelikle böyle bir foruma rastladığım için çok hoşnut oldum. Benim gibi bu konudan muzdarip olanların yardımı ve önerileri beni çok mutlu edecek.Genetik dökülmem mevcut anne ve baba tarafım neredeyse hepsinde kellik sorunu mevcut 1 seneye yakın olarak prp ve mezoterapi tedavasi görüyorum ama gözlemlediğime göre çokta büyük bir faydası olmadı işin açıkçası. Bu yüzden sizlerden yardım talep ediyorum minoxil,finasteride,propecia,xpecia ilaçlarını kullanmayı düşünüyorum hangisi masumcana olur kestiremedim ileride saç ektirmeyi planlıyorum bu takviyeleri kullanırsam saç ektirmeye gerek kalır mı veya sürekli bu ilaçlarla mı devam etmem gerekir ? uzun süreli kullanımda en çok korktuğum alt takımı yorar mı sonuçta yaşımız genç yakın bir vakitte Allah izin verirse evleneceğim.

Cardozoo

• Hero Member
Ynt: Yaş 23 Tepeden başlayan dökülme
« Yanıtla #1 : 16 Aralık 2021, 11:46:14 »
Finasterid kullanırsan bu saç toparlar. Minoxidile bulaşma derim. Döngüsü, maliyeti ve cildi tahriş etmesiyle uğraşma derim.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Gpedit

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 16 Aralık 2021, 15:38:11 »
Finasterid kullanmayı planlıyorum lakin 1mg nin saçımdaki etkisinin yanı sıra yan etkisini görür müyüm aynı zamanda sizin kullanmanızdaki yararlar ve kullanma şekliniz ne yönde bilgilendirirseniz çok mutlu olurum🙂
  • Yaşınız 24
Xpecia
Magnezyum
3/1 İğneleme
Günlük masaj
Nane biberiye losyon
Alpecin,Konazol

djan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 19 Aralık 2021, 12:56:11 »
Finasterid kullanmayı planlıyorum lakin 1mg nin saçımdaki etkisinin yanı sıra yan etkisini görür müyüm aynı zamanda sizin kullanmanızdaki yararlar ve kullanma şekliniz ne yönde bilgilendirirseniz çok mutlu olurum🙂
hergün aynı saatte kullan kafana takma öyle abartıldığı gibi bişey değil

Gpedit

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 25 Aralık 2021, 22:38:40 »
Forumda tanıştığım çok değerli bir abimin vesilesiyle ilk olarak tedavime Ru'la başlayacağım gelişme olursa forumda paylaşacağım inşallah
  • Yaşınız 24
Xpecia
Magnezyum
3/1 İğneleme
Günlük masaj
Nane biberiye losyon
Alpecin,Konazol

Hardwayforyou

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 25 Aralık 2021, 23:58:46 »
Forumda tanıştığım çok değerli bir abimin vesilesiyle ilk olarak tedavime Ru'la başlayacağım gelişme olursa forumda paylaşacağım inşallah
Nerden nasıl temin edeceksin ve fiyatı hakkında da bilgilendirme yapar mısın rica etsem
  • Yaşınız 27

Gpedit

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 26 Aralık 2021, 00:37:12 »
Forumda kelbey kullanıcısı olarak arattırabilirsin o sana daha detaylı bilgi verir bir kaç gün önce toplu bir sipariş verildi dolar kuruna göre hesaplanıyor desek yeridir gram başı 12 dolardan başlıyor
  • Yaşınız 24
Xpecia
Magnezyum
3/1 İğneleme
Günlük masaj
Nane biberiye losyon
Alpecin,Konazol

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 26 Aralık 2021, 01:50:24 »
Ru’yu gerekmedikçe kullanma derim. Finasterid işe yarıyorsa finasterid ile devam et. Baktın 6-9 ay finas kullandıktan sonra işe yaramadı o zaman Ru kullan.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Facebook Twitter Instagram