Merhaba Arkadaşlar,
30 yaşındayım. Çalışan bir beyaz yakalıyım. Saçlarım son 10 senedir özellikle son 2 senedir dökülmekte. Epeydir karar veremiyordum ancak son zamanlarda artık zamanının geldiğini düşünüyorum. Fotoğraflarda da göreceğiniz üzere saçlarım malesef ince telli ve kumral - sari diyebiliriz. Bunun ekim açısından dezavantaj olduğunu biliyorum. Önümüzdeki hafta 10 günlük tatilden dolayı ekim yaptırmak istiyorum çünkü kurumsal bir yerde çalışmaktayım ve uzun bir süre bundan iyi bir fırsat olmayacak gibi. Birçok konuyu inceledim sonuçlara uzun zamandır bakıyorum. Sizlerden bazı konularda görüş - yardım rica ediyorum değerli arkadaşlar:
- tecrübeli arkadaşlar sizce hangi ekim merkezlerini göz önünde bulundurmalıyım ? Açıkçası aklımda İOH vardı manuel ekimden dolayı. Bütçem maksimum oraya yetecek kadar ancak bir arkadaşın ekimini gördüm forumda ve başarısızdı soru işaretleri oluştu aklımda. Zekeriya Kul'un ekimleri de güzele benziyor. Aynı şekilde maksimum bütçem ona yetecek kadar. Onun dışında son zamanlarda forumda sıkça gördüğüm hisar hastanesindeki ekimler başarılı gibi geldi. hemde fiyat açısından da iyi. bütçem koray erdoğan a yetemeyecek durumda malesef. dönor alandaki iyileşme cok uzun sürdüğü için arenamed i düşünmüyorum.
Sizler ne diyorsunuz ? Nerde ektirmeliyim sizce ? Saç yapım ortada. Kaç greft çıkar ve ön alan için düşünüyorum tabi ki güzel sonuç alır mıyım ?
LÜTFEN yorum ve yardımlarınızı yazarsanız sevinirim. Önümde kısa bir zaman var ve belki randevu bile bulamayacağım.
Fotograf ekliyorum: