Gönderen Konu: 40 Günlük hairforte(procapil) ve avodart sonucu/ harika!  (Okunma sayısı 4636 defa)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Ynt: 40 Günlük hairforte(procapil) ve avodart sonucu/ harika!
« Yanıtla #30 : 09 Nisan 2022, 13:47:50 »
güncelleme: 22 marttan itibaren minoxidil kullanmayı bıraktım. böyle bir dökülme artışı yok. sakın bırakmayın lanet girsin. tekrar almak için eczaneye gittim 230 tl olmuş, her ay 230 nasıl vericez? daha ucuza almanın yöntemini bilen varmı?
Sakın ucuza getirmek adına alt markalar kullanma dostum. Saç derini söker atar. Benimkini söktü.

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 10 Nisan 2022, 11:09:12 »
Sakın ucuza getirmek adına alt markalar kullanma dostum. Saç derini söker atar. Benimkini söktü.
Alt marka derken hangileri? Min forte, bioxinin ve alopexy kullandim. Bence en iyisi forte. Alopexy saçı birbirine vok yapistiriyo cirkin gozukuyo o yuzden
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #32 : 10 Nisan 2022, 11:29:54 »
Alt marka derken hangileri? Min forte, bioxinin ve alopexy kullandim. Bence en iyisi forte. Alopexy saçı birbirine vok yapistiriyo cirkin gozukuyo o yuzden
Durou Pak ve Bioxinin markalarının minoxları
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Facebook Twitter Instagram