1 yılı doldurmuş bulunmaktayım. 10. ayda saçlarımın en güzel olduğu dönemdi sonrasında hayatımda 2 değişiklik oldu. 1. si reflü ve aleri için 2 ilaç kullandım 10 günlüğüne ve dansa başladım. sadece pazar günleri 8 saat. yoğun terlemeli ve eforlu geçiyordu. tam bu dönemlerde kış ayına da giriyorduk ve saç dökülmesi başladı. gözlemime göre saçlarımın 3 de 1 ile ile yarısı döküldü. özellikle önleri dolu dolu hissederken şimdi seyrek olduğu çok hissediliyor.
Sonuç olarak 18 aylık süreci tamamlamayı planlıyorum. o zamana kadar paylaşıma devam edeceğim.
Şu anda kullandığım şampuanlar, vichy dercos (kabuklanma ve pullanma için), curegen şampuan (merkezin verdiği şampuan)
serum olarak;
yves rocher saç dökülmesi serumu
-------
Saç oluşumunu destekleyen bitkisel içeriği geliştirilmiş bakım kürü sayesinde, saçlarınıza hak ettiği desteği sağlayarak saç dökülmelerinin önüne geçebilir, saç yenilenmesini hızlandırarak daha gür ve canlı saçlara kavuşabilirsiniz.
Saç Dökülmesini Engelleyen Şampuan ve Saç Bakım kremi ile birlikte kullanıldığında etkisini daha iyi gözlemleyeceğiniz ürün, 1 aylık bir kürdür; içerisinde her biri 1 haftalık kullanım için 4 ampul bulunur. Güzel saçlar her zaman sağlıklı bir saç derisi ile başlar ilkesiyle geliştirilen Organik Agav saç köklerinin derinlemesine beslenmesine yardımcı olur. Bitkisel Beyaz Acı Bakla saç diplerinizin nefes almasını engelleyen ve saç dökülmelerini hızlandıran sebum salgısını kontrol altına almanıza yardımcı olur.
Saç Oluşumun Destekleyen Serum saçlarınıza eski gücünü kazandırır, 6480 yeni saç teli oluşumuna ve** saçlarınızın gözle görünür bir şekilde gürleşmesine ve canlanmasına yardımcı olur.
------
bitince GF serum
----
Erkek tipi (Alopecia) saç dökülmesine karşı etkili son teknoloji Büyüme Faktörü (Growth Factor) saç serumu. Düzenli kullanım sonucunda, saçları kalınlaştırır, saç dökülmesini azaltır, saçların çıkmasına yardımcı olur.
Yararları
Saçların dökülmesini yavaşlatır (Anti-Hair Loss).
Saçların çıkmasına yardımcı olur.
Saçları kalınlaştırır.
Kimyasal prosedürler sonrası oluşabilecek saç hasarının onarılmasına yardımcı olur.
Saç ekiminden sonra kullanılmaktadır.
-----
Her biri iddialı ama hiç kullanmasam da böyle olurmuş gibime geliyor.
12. ayım itibariyle de 6 adet prp + Growth Factor serum tedavisine de başladım. 2 ay kadar sürecek.
Sonrasında 2023 eylül ekim ayına kadar minoxil kullanacağım. ve muhtemelen o dönemde tepeye ekim yaptıracağım önler için de sıkılaştırma.
Şu anda planlamam bu şekilde.
Son fotoğraf 10. ayımda saçlarımın en güzel olduğu andı :.(