6. ay doldu geçen hafta. 6 ayda saçların % kaçının çıkmış olması bekleniyor? bu süreden sonra çıkmalar devam eder mi daha doğrusu ne kadar daha çıkar ? ben elimi attığımda hiç parmağıma batan uç hissetmiyorum o yüzden daha çıkmayacak gibi. bu halde kaldıysa önden görüntüde memnunum fotoğraf çekilince falan iyi ama tepeden bakınca (190 boy var tepeden beni zor görürler ama) seyrek görünüyor ve moral bozuyor.
Gf serum kullanıyordum o bitti. şu anda sadece propacil %3 şampuanım var. xpecia sipariş verdim günde 2 alacağım ama bu saç daha çıkmayacak gibi hissediyorum.
Finanstreid falan kullanmak istemiyorum. xpecia alırken bir yandan da hairpharmanın
https://satis.hairpharma.com.tr/hairforte/31-hairforte-sprey-ekonomik.html hairphorte spreyini kullansam olur mu acaba? veya prpmezoterapi falan. belki de 1 yıl dolunca iyi olacak bilmiyorum ama şu an geride gibi hissediyorum.
Esteworl şöyle böyle gibi şu anda işime yaramayacak yorum yerine yapıcı yol gösterici yorumlar bekliyorum bilgi sahiplerinden
mesela dermaroller 1mm var bende. internette 0.5 gördüm. hangi boy hangi süre ile kullanmam fayda sağlar?
aşağıdaki fotolar soldaki 6. ay sağdaki 5. ay. aynı yerde çekemedim ışık farkı oldu ama elimdeki fotolar bunlar.
tek olan foto da 20 gün öncesinin
3. ve 4. foto ekimden önceki hali
son foto ekim öncesi ve 6. ay dolmuş hali