Güzel olmuş, olmaya devam edecek bu kesimi birde 15. Ayda yap aradaki farkı çok net görürsün.
Teşekkür ederim dostum. Umarım öyle olur.
Zweig o kadar umudumuzu kırmıştın ki ben baya kötü bir resim bekliyordum.
Bence evet bahsettiğin bölge de bir problem var ancak onun harici gelişim güzel. O bölge de kapanabilir sana yine benzer örnekleri boş vaktim olduğumda ileteceğim. En kötü senaryo da o bölgede 500 greft atılır ve bu işte güzelce sonlanır.
Ben umutluyum görüntüde güzel geldi bana açıkçası. Biraz daha sabredeceğiz. Güzel günler yakındır.
İnan bana 180.günde sol tarafta inanılmaz az saç vardı ya da yoktu. Son 15-20 günde çıkış oldu sol tarafta.
Teşekkür ederim dostum.
baskan minox kullan bırak saçlar basladığından daha kot olabiliyor.zaten kullanmasanda bayağı gidicekte kazanım dısında onlarda gidebiliyor .dur bakalım 2 3 aya gelişim olcak gibi
Doğrudur abi. Umarım.
Senin hiyakeyini okuduktan sonra baya bi kötü resim bekliyordum ama tam tersine ekim güzel görünüyor.
yalniz senin sag tarafta biraz segreklik var evet ama sende biliyorsun zweig kardes - slow growlularin saclari gec veya cok gec ilerliyor. bu sac ekim süreci gercekten sabir isi. hic canını sıkma - bu saclar bi kac ay sonra tam senin istedigin gibi olur Insallah. Geç olsun da güç olmasın
Ben de öyle düşünüyorum ustam. Geç olsun güç olmasın isteğim. Teşekkür ederim.
Son resimlerini görünce durumunun kötü olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.Gayette seyrinde gidiyor.Evet sol kısım biraz geride gibi fakat şuan için elham yapmana hiç gerek yok.Bu saç olur, olur.Sen kasma kendini abartıyorsun.İnşallah mutlu ayrılırsın.Zaten Şahin hocada süreci takip ediyor daha ne olsun.Diğer aya ben büyük atak bekliyorum.
Dediğim gibi 180.günde inan bana sol taraf neredeyse tamamen boştu. E umutsuz oluyor insan haliyle. Umarım dediğin gibi olur. Teşekkür ederim.
Ekiminn amacına ulaşması için seyreklik olmaması gerekir. Yani şuan ki durumdan genç arkadaşımızın memnun olmaması çok normal. Ama gerçekten de çok umutsuz bir durum değil. Düzelir gibi gözüküyor fotoğraflardan ama zaten memnun olmazsanız Şahin Bey de ufak bir revize yaparım demiş. Yani sıkıntı yapacak bir durum yok. Kişisel fikrim arkadaşlar gibi kötü de durmadığı yönünde.
Umarım düzelir hocam bakalım. Teşekkür ederim.