@zweig kardeşim , dikkat ettim saç derinde ekimin başlarında bile çok kızarıklık oluşmamış. Belki de yaşının genç olmasından deri hızlı toparlamış. Sürecin de sağlıklı ilerlemiş bence. Şahin hoca ile görüştüğünde gelişim için bir şey diyor mu?
Bu saç olayı gerçekten çok garip , senin dediğin gibi benim de dipte küçük küçük bekleyen o kadar çok saç var ki ama aylardır hep aynılar. Ayrıca çok nadir kişide her yerde eşit sıklıkta saç çıktığını görüyorum. Benim ön hatta saç fışkırdı adeta, ama gel gör ki üst kısımlar hala seyrek.
Yani demem o ki sen de çok iyi biliyorsun zaten bu saç gelişim olayı çok fazla değişiyor. Benim beraber çalıştığım ve ekim yaptıran bir arkadaşım 8. ay ile 10. ay arasında gelişim açısından çok büyük bir değişim yaşadı ve en ufak bir takviye kullanmadı. Çok fazla ürün kullanmakta geri tepebilir belki. Hep diyoruz ya , saçın ihtiyacı olan şey aslında kan ve gözeneklerin hava alması. Geri kalan takviyelerin hemen hemen hepsinin etkisi çok az diye düşünüyorum. Yan etki yaşamadan fin kullanıyor olman en iyisi, çünkü benim 4. aydan sonra elime az az da olsa saç gelmeye başladı. Baya bildiğin fin istiyor saçlar ama ben hala direniyorum
Sanırım şu aralar 6. ayın sonlarındasın , 8 ve 9 ayda buraya çok güzel fotolar koyacağına eminim. İnşallah o zaman bu postu ben demiştim diyerek alıntı yaparım
Mübarek ne güzel yazmışsın.
Okudukça okuyasım geldi.
Evet hiç kızarıklık olmadı, esmer olduğum için diye zannediyorum ama alakası olmayabilir.
Şahin hoca "daha gelişir" diyor.
Umarım ilerde daha güzel gelişir. Dediğin gibi çok sonradan atak yapan arkadaşları gördük, işittik.
Birisi de ben olursam güzel olur.
Takviyeleri artık çok sık kullanmıyorum. Vm2000'i 3 güne bir alıyorum. Diğerleri de hakeza, Proscar hariç.
Zaten dengeli ve düzenli besleniyorum. Bir de vitamin falan çok lüzumu yok dediğin gibi.
Fikrin ve güzel yazın için teşekkür ederim.