Aslında prosedürlerin aynı gerçekleşmesi bakımından söylemedim.Şahin çelik evet iyi fakat en iyisi değil takdir edersin ki.Başka bir yerde sonuç çok farklı olabilirdiye getirmekti niyetim.Şahin çeliğin ekimlerini incelediğimde başarı oranı yüksek ama bu neye göre? Mesela genelde saç çizgisini hep geriden alır ve üçgen formunda yapar.Diğer yerler daha geniş ve oval planlar.Buna rağmen fire kaybı büyük oluyor demek ki.Çünkü genişten alanlar tamamen kapatabiliyorken senin dar alandaki çalışmanın ektiği kapanmıyor.Ekimlerinde asla mükemmel sıklığa rastgelmedim.Mesela sibel ulusan, asuman veya medeks gibi şaşırtmıyor.Standart sonuçları var.Hatta başarı oranı bence kötü.Saç çıkmış eyvallahta adamlar benzer kafalarda neler yapıyor.Bunada dikkat edilmeli.Ekimleri genelde çok kanlı oluyor bu da tuhaf.Asla temiz görüntüsüne rast gelmedim.Fiyatına göre iyi ama çokta bekleneni vermiyor.Örneğin medeksin fiyatıyla aynı sayılır onlar çoşturabiliyor.Dostum yeri geldiği için söyledim.Başka amacım yoktu.Başkalarınada fikrimi sunmak istedim.Kötülemek içinde demedim.İnşallah senin sonucun süper ve istediğin gibi olur.Evet belki dediğin gibi devirden dolayıdırda ben sanmıyorum.Ekimle ilgili sıkıntı olmayadabilir.Bünyenin yapısıylada alakalı olabilir.Kader kısmet ben 180.gün fotonu bekliyorum.Konunuda takib aldım.Mutlu ayrılmanı istiyorum.
Yazdıklarınıza açıkcası tam olarak katılmıyorum.
Çünkü katılıyorum dersem Şahin Bey'e haksızlık etmiş olurum benim ekimimi de Şahin Bey yaptı 3400 greft ekildi
Sıklık olarak , çıkış oranı olarak ve doğallık olarak 10 üzerinden 10 veririm... (Yiğidi öldür hakkını yeme)
Tamamen objektif görüşümdür kesinlikle Şahin Bey'i savunmak amaçlı yazmıyorum forumda zaten konum var incelediğinizde hak verirsiniz.
Üzülerek söylüyorum ama burada ''
Şahin Bey'in asla mükemmel sıklıkta ekimine denk gelmedim'' şeklinde yazmanız bence yerinde ve gerçeği yansıtan bir yorum olmamış
Örnek isterseniz benimde takip ettiğim Leonidas , Pasa06 gibi forumda düzenli resim paylaşan arkadaşlarımızın da konularını inceleyebilirsiniz.
Umarım yanlış anlaşılmamış ve objektif olarak yorum yapabilmişimdir.