Dostum yanlış anlama ya da morel bozmak için demiyorumda acaba Şahin Çelik değilde başka yer olsa daha mı iyi süreç ilerlerdi? Açıkcası f/p olarak iyi anılsada ben Şahin Çeliğin ekimlerini pek beğenmiyorum.
Objektif olarak baktığım zaman sürecin yavaş gerçekleştiğini görebiliyorum.
Fakat prosedürler aynı dostum, A veya B kliniğine gitsem de onlar da saçı enseden alıp ekim bölgesine yerleştirecekler.
Biliyorum fark ediyor yine de ekim kalitesi fakat kısa sürede güzel sonuçlar alan insanlar var. Ektikleri de çıkıyor genel olarak kliniğin.
Bu forumda çoğu kişi memnun kalmış.
Fakat sorun nerede bilemiyorum. Ekimde kanal açılırken epey kan da vardı. Dolaşımda sıkıntı olabileceği aklımın ucundan geçmiyor.
Takviye desen full + full devam ediyorum.
Ekim başarılı olması için maksimum performansı da gösterdim. Yani saysam şimdi çok uzar.
12. ayda geniş bir izlenim yazacağım blog şeklinde. Orada ayrıntılı bahsedeceğim her şeyden inşallah.
Tek sıkıntı olabilecek ihtimali düşünüyorum, belki greft alınırken fazla devirde çalıştığı için greftler zarar mı gördü diye. Çünkü ekimim 4.5 saat civarı sürdü.
1.5 saat kanal açımı, 1 saat yerleştirme hesap edildiğinde 2 saat greft alımına kalıyor.
Yani saatte ortalama 1600 kök alınmış, bir tık fazla sanki. Tehlike oluşturabilir mi bilemiyorum.