Kalıcı çözümden kastım deri soyulması kuruluğu için,yoksa AGA için kalıcı çözüm gibi bi beklentim ne yazık ki yok 😔 minox günde 1 kez daha kolay uygulanabilir gece yapmadan önce finans,biotin vs tek partta bitirilebilir,ben öyle yapıyorum şahsen,nette öyle yapılabileceği hususunda tavsiye var,öyle sonuç alanlar var,böyle olunca pratik,uzun süreli uygulanabilir oluyor ama tabi ekim yaptırmışsın minoxa tabiki bulaşma derim ekim yaptırdın en kötü ihtimal sabret revize yaparsın baktın 1 yıla dolmadı ama finans malum elimahkum ömür boyu
Proscar yarın bir gün dergi aboneliği yapsa, her 1 aya dergi çıkarsa. O da AGA hakkında olsa...
Yeni tedavilerden veya olası tedavilerden bahsetse dergide, AGA hakkında bilinmeyenler falan olsa içinde.
Derginin sonunda da 1 paket Proscar olsa.
Ne güzel olurdu. Zaten ömürlük müşteriyiz
Gece yapmak nispeten daha iyi dediğin gibi. Ama doktor mesela bana "Muhakkak günde 2 kere kullan." dediği için sabah da kullandığım oluyordu.
Bulaşmamayı düşünüyorum ben de dostum.
Teşekkür ederim.
Demekki Annelerin sözünü dinlemek lazım 😁
Haklısın abla, cahillik işte
Ne zaman annemin sözüne kulak assam başıma bir şey geliyor.
Tadı falan böyle bir garip olduğu için tercih etmek çok mümkün olmayabiliyor çocukken.
Kesinlikle Togain deneyin
Oglum sprey olanı kullanmıştı onunda derisinde kızarıklı yaptı sonra köpük olanı kullandı herhangi bir kızarıklık yada başka bir kötü etkisi olmadı.
Saç ekiminden sonrada kullandı şimdi 1 ay ara verdi sonrasında gine 3 ay kullanacak
Aa böyle bir markadan haberim yoktu. Iyi oldu hocam bilgilendirdiğiniz.
Şimdi baktım fakat ülkemizde maalesef satışı yok. Hindistan'dan rupi ile satışı varmış. Keşke ulaşabilmek kolay olsa.
Teşekkür ederim. Size saygımız büyük forumca.