Estağfurullah hocam o ne söz. 21 yaşında sizin saçlarınızda bir problem yoktu diye düşünüyorum. Ben daha dezavantajlıyım aslında.
O değil de 21 yaş nedir abi ya. 21 yaşında saçta seyreklik bile olmaz. Ama bende açıklık var. Ne diyeyim.
Bakalım daha kaç sene güreş tutacağım bu saç meselesiyle...
O kadar karışık bir durum ki dostum bu saç meselesi işin içinden çıkamıyorsun. Evet haklısın 21 yaşında çok saç problemim yoktu ama 23,24 ler de seyrelmeler başladı ki ben taa o zamandan beri yani nerdeyse 4 yıldır aktif olarak inceliyorum. Hala da devam ediyorum gördüğün üzere
Mesela şuan ekimi geçtim genetik mirası saptamaya çalışıyorum ki gelecek için ya kafamı rahatlatayım ya da yine strese devam
Babam nw6 7 arası ama 25 26 lı yaşlarda nw6,7 olmuş şimdi ben acaba nw6 7 olacak mıyım
Olacaksak bu ekim tutarsa bile beni 2 3 yıl götürecek. Bitmiyor bu sorular maalesef.
Senin en büyük avantajın belki yaştan kaynaklı ama vertex ve donör bölgende hiç incelme yok. Tedavileri de erken farketmişsin. Bu ekim bence güzel olduğu taktirde seni en az 30 a kadar götürür. O yaştan sonra bi kere daha ekim ile saçsızlık yaşamazsın diye düşünüyorum. Ki bu kök hücre muhabbeti gelişiyor sanırım. Eğer ailede nw6 nw7 yoksa kafan rahat olsun yani