Saç Ekimi Sonuçları
Toplam Oy Verenler: 27
Baya saç var sende hocam, ben bile ekerim bu saçı güzel bir sonuç.çıkacak Şahin hoca işinde çok iyi.
yok oyle 60 gun zor falan diye bişi.en zor ilk 72 saat kafayı carpmamaya calısmak sonrada kokleri kanatmamak.gerisi sabırsız insan için normal ekimde 15 ay geniş alan sonraki ekimler ileriki yaslar için 18 ayın tamımı zordur.hersey normal.
brokoli şakamı yoksa cidden bir espirisi varmı?
Gayet güzel gidişat maşaallah hocam
az kalmış az 1 ay daha sık dişini sonra hareket gelecek gibi.
30.GÜN (1.AY) Saçların fotoğrafını çekerken ışığın ne kadar da yanıltıcı olduğunu öğrendim. Yahu uzaktan maşallah çok güzel duruyor da yakınlaşinca büyü bozuluyor Neyse,26.günde şok dökülme başladı. Başta günde 3-4 tel geliyordu fakat sonra bu sayı uzaya doğru yol aldı. Günlük tahminim 75 tel dökülüyordur. Günlük gerekli antiandrojen supplementleri alıyorum çok şükür.Onun haricinde beklemek çok garip bir his.Bakalım zaman ne gösterecek.Şimdi atacağım fotoğraflardan birisi uzaktan ve ters ışıkta çekildi.
kardeşim ekimin hayırlı olsun sürecin sıkıntılı kısmı geride kalmak üzeri hayırlı güzel bir sonuç gelir inşallah. brokoliyi nasıl tüketiyorsun acaba
Zweig öncelikle ekimin hayırlı olsun bu aydan sonra sonuçlar belli olmaya başlar. Günlük gerekli antiandrojen supplementleri alıyorum Derken neleri kastettin? Ayrıca brokoli ye de helal olsun başkan ya 😂