Merhaba,
~30 yasindayim. Ustten bir fotograf ekliyorum. Sakak bolgesi de acik ama 10 yasimdan beri acik oldugu icin hic oralara donor butcesini harcamak istemiyorum.
Bu fotografta gorulmeyen, aslinda onlerde de saclarim baya seyrek. Ornegin ayna karsisinda isik onden geliyorsa baya saclari tek tek sayabiliyorum.
Ben Finasteride kullanmama ragmen yavas yavas dokuluyor saclar, o yuzden pek duracagini sanmiyorum. Onler daha guclu olsa da tahminim once Norwood 3 + vertex, sonra da genisleyecek.
Sorum sizce kac graft ve kac ekimde yapilmali? Ayrica hangi tur ekim (FUE, FUT vs) mantiklidir?
Tesekkur ederim,
1) yaş: 29
2) saç dökülmesi ne zaman başladı: mart 2020'de arkadaki dokulmeyi iyice fark ettim (bir videoda gordum), ama bence 10 yildir falan var. ama ondan once gorulebilir olmadigi icin sacimla hic ilgilenmiyordum o yuzden biraz farazi rakamlar.
3) saç dökülme tipi (agresif ya da yavaş - stabil): basta agresif, su anda finasteride ile stabil
4) saç dökülmesi nereden başladı? (vertex, crown, ön bölge vs.): crown'da basladi, diffuse sekilde artarak ilerliyor
5) ilaç kullanılıyor mu? etkisi nedir?: finasteride, 1mg/gun doz libido dusuklugu yaratinca cok daha az almaya (0.25mg/gun) basladim ama ilac birikime ugruyor sanirim, etkileri hala devam ediyor . ilaci tam bir yildir kullaniyorum
6 )fotografları: ekte.