graft sayisini koray hoca belirledi zaten. 4500-5000 dedi konsultasyonda. ben o zamanlarda 4500 muhtemelen diye dusundum ama 5000 yapti. insanin aklina sacma sapan seyler geliyor malesef ve yakistiramiyorum boyle bir merkeze. dedigin gibi graft kaybi yasadigimi dusunuyorum bende. ama benim ekimi 1 gun 2500 diger gun 2500 olarak yaptilar. 1 gunde yapilmadi hepsi. ve merkez benim ekim oncesi 2 yil araliksiz finasteride kullanmama mi guvendi ne anlamadim ben. olene kadar kullanmicam sonucta bu hapi (dut da aliyorum haftada 2 gun olaya bak xd) VE hepsini gectim bu kadar dediklerini yapip (bi tek minox kullanmadim istedigi seyler icinde, onu da bi zahmet kullanmayayim yani) eger boyle bir sonucla karsi karsiyaysam herkes objektif olup benim yanimda olmali. bu kafanin bu tedavilerin bu her seyi yapmanin bedeli bu sonuc degil...
Hocam tek ekim derken, sonucu tek seferde göreceğin ekimi kastettim. Böyle küçük bir alan için tek seferde çok gereksiz bir risk almış oldun ve o aldığın risk de başarısız oldu. Şimdi kalan greftlerin de gideceği için tüm kurşunları o küçük açıklık için atmış olacaksın. Ben onu demek istedim. Ayrıca agresif dökülmen olsaydı kesinlikle saçın ekim öncesi daha fazla dökülürdü, bu saçlarla 29 yaşına kadar çok iyi gelmişsin. Ben öyle çok bilinmeyen bir kliniğe gittim ve hiç ilaç kullanmadım, baya bir çıkış oldu. Çıkacak saç her türlü çıkar ama agresif dökülmesi olan kişiler ilaç kullanabilir ona bir şey diyemem. Ki senin yorumlarına bakılırsa zaten sonsuza kadar fin - dut kullanmayacağın açık.
Sırf bu yüzden bile greft sayısı senin için çok önemli olmalıydı, çünkü ilaç kullanmayacağın için, ilerde ne kadar dökülme olacağını bilemezsin.
Benim saçlarım önceliğim olmadığı için hiç ilaç kullanmadım, ne fin ne de min hiçbiri yok. Fin'i yan etkileri nedeniyle eledim, min'i de seboyu tetiklediği için eledim. Onları kullanmamama rağmen baya bir çıkış oldu sadece ön hatta patladım, çünkü ön çizgiye çoklu greftleri doldurdular. 2. ekimi onları düzeltme amacıyla yaptırdım. O yüzden diyorum hayat tecrübelerle dolu, ilk ekimde genelde bilgisiz olunuyor. Şimdi olsa bu saçlar için 5000'i zaten kabul etmezdin.
Ben de ön hatta kesinlikle çoklu greft eklemeyin derdim ama işte zamanı geri alamıyorsun.