dutastaride yan etkilidir.zaten sorun o değil.sık ekimde damarlara çok narin davranman gerek.normal ekimde bile damarı zedelersen saç çıkmaz.saçın beslenme sorunu yasıyor.1 2 seans prp denesinler bakalım
b grubu ne olıuyor tecrubelimi ordaki ekimciler
Abi 3 grup var. A - B ve C
A grubunda koray hoca ekim icin cizgiyi cekiyor belirliyor her seyi ve kanallari kendi aciyor nereye ekim yapilacaksa
B grubunda yine koray hoca ekim icin cizgiyi cekiyor belirliyor her seyi ve sadece on cizginin kanallarini aciyor gerisine karismiyor. (ben b grubundaydim alp hoca orta ve vertex kanallarini acti o da artik Asmed’de degil bildigim kadariyla)
C grubu ise Asmed Team denilen bir olusum. Dilek hoca ve Alp hocanin yaninda calisan hemsireler var. Bu arada Dilek hoca B grubunda da olabilip Alp hocayla beraber calisiyodu. Son guncel durumlari bilmiyorum ama gruplar boyleydi.
A ve B grubunun farki sadece Koray hocayi secseydim orta ve tepe kanallarini da o acacakti bu kadar. Graftleri hemsireler cikartiyo doktorlar sadece planlama ve kanal aciyolar. Geriye kalan cikarma-ekme islemleri full hemsirelerde. Bu kadar