abi yorumlarin ve dusuncelerin icin cok kez tesekkur ettim sana yine ediyorum. inan Koray hoca'yi beklerken adrenalin patlamasi yasadim. ben her seyi yaptim sonuc boyle tepe bolgesi yani zayif baya ve hoca'nin yaklasimi benle alakali bireysel falan olursa inanilmaz hayal kirikligina ugrayacaktim. bu yuzden asiri gergindim. suratimda sivilceler cikti 1 gece oncesinden. kisaca tavri cok iyiydi ve odadan ciktiktan sonra koordinatorum demet hanimla baya sevindik. o da bana destek oldu rahatlatti falan. Koray hoca Asmed'in kalite degerini hasta memnuniyetini sanirim en ust seviyede tutmak icin her seyden odun verebilir. bunu anladim ve rahatladim dedigim gibi. cok istiyorum mutlu bir sekilde bu sureci sonlandirmayi iyi ki varsiniz abi var olun. ama simdi en kritik seyi sana soruyorum deneyimine dayanarak;
Koray hoca'nin dedigi gibi 1000-1200 graft hatta saclar kesilince gerek duyarsa on ve arka bolgelere dogru ufak dokunuslar bile yapabilirim dedi. ben sunu merak ediyorum. ekim oncesi halime gore sacli alanlar daha cok. simdi siklastirma ekimi daha zor olmayacak mi ve tepe de cok ciliz ve gucsuz saclar var. ben zaten fin-dut kullaniyorum. simdi minox tablete de baslicam muhtemelen buyuk ihtimal. peki olasi bir yine tepede sorun yasama durumunda ne olacak ? ya da tepe yine Koray hoca'ya ragmen gelismeyebilir mi ? bu sorular kafami kurcaliyor sen ne dusunuyorsun hatta sitedeki herkese soruyorum bu soruyu. endiselenmeli miyim arkadaslar ?
Tepe zor alan pamira bunu biliyorsun hepimiz de örneklerle görüyoruz
Tepe her şekilde daha iyi olur ama ne kadar iyi olur bunu ön görmek zor
Seninde saç tellerin ince zaten sana o tapleti o yüzden önermiş riskli alan ince saç telleri riski en aza indirmek çıkışları güçlendirmek adına.
Yani şu mu olur bu mu olur diye sürekli düşünmeye gerek yok
Sonuç olarak herkes elinden gelenin en iyisini yapacak bundan sonrasıda kısmet.
Müneccim değiliz sonuç olarak eldeki verilerde ortada
Saç teli tepe durumu.