dostum revize icin bir sey demediler bana tek dedikleri 18 aya kadar beklemem ben sadece isler yolunda gitmiyoken bi klinige cagrilmayi beklerdim onu yapmadilar sormama ragmen. Asmed ekim sonrasi surec kisminda bende sinifta kaldi. gittigimde sacma sapan bahaneler sunarlarsa bende her yerde duyurucam bu konuyu zaten. kaan pekiner hocaya helal olsun gercekten inceledim konuyu adam hem kendisi hem hastasina saygi duyup riske atmamis hicbir seyi. takdir ettim. Asmed'le alakali bir algi var bu arada ozellikle bu forumda. aman elestirmeyelim aman kotu yorum yapmayalim. tabiki de objektif olup gercek neyse onu yazip paylasacagiz. kimse veya herhangi bir kurum elestirilemez degildir. kendi konumda 2-3 anlayisli insan haric asiri aktif olup yorum yapmayan insanlari dusundukce saskinlikla izliyorum. ve sacma buluyorum. yalniz kaldigimi dusunuyorum ve bu forumla alakali samimiyetsiz bir algi olusturuyor kafamda. ama yine de canlari sagolsun bir sey diyemem. sen ve yorumlarin icin tesekkur ederim. dedigim gibi son 3 ay sonrasinda gorecegiz artik.
Asmed 18 ay da yapar genelde revizeler kardeşim gereken yapılır zaten stres yapma boşa bunun dışında kendi saçlarına dikkat et. Süreç sonu tamamlandığında duruma göre gerekeni yaparlar. Umarım her şey isteğin gibi olur o zaman.
kardeşim aldığın sonuçta kötü bir sonuç değil ekte.. doğal ve güzel duruyor ha istediğin sonuç değilse Asmed zaten gerekeni yapar ve saçların daha harika olur ne bu kadar feryat figansın
5000 greft manuel ile alınmış kafanın tüm alanları sıklaştırılmış kafanın tüm geneline ekim yapılmış
ortadan tepeye doğru yapılmasaydı sayı 3500 olacaktı
kafa tüm olarak sıklaştırılmış dökülmemiş sıklık hedeflenmiş ha senin istediğin sonuç olmadı mı? gerekeni yaparlar az sakin
saç yapın ince dht çalışıyor sen kendi saçlarını kafaya tak dökülme devam etmesin dökülme olmasın önemli olan bu