Bir olumsuz bir olumlu yorum yapayım.
1- bende herkes gibi bu saça 5 bin greft neden ekildi hiç anlamadım. Yani 5 yıl sonra saçların dökülse bukadar güzel donor bolgeye yazık degilmi? Ayrıca zaten saç yeterinde var 5bin grefti daha besleyecek kanal damar zaten olumsuz bir sonuc bırakır mantıken ama doktorlar işin uzmanları bunu daha iyi bilir. Bana mantıken saçma geldi. Belki 800 greft önlere 2500 greft de tepeye ekilse daha iyi olurdu gibi geldi ama bilimsel değil tamamen yıllardır takip ettiğim konulara ve gördüklerime göre söylüyorum.
2. Olumlu olan ise 9.aya kadar umudunu kaybetme moralini bozma zaten Ekim yerife 1 sene dolmadan bişey demeyecek. Bu süreçte kendini üzüp saça ve piskolojine zarar verme.
Çıkacakmış gibi düşün, bir anda çıkmaya başlar bu sefer yazık boşa stres yapmışım dersin. Stres yapacaksanda şimdi zamanı değil 1 sene dolunca merkeze gidip görüş , hatasını telafi ederler bence çünkü asmed ortada bırakmaz şimdiye kadar bıraktığını görmedim.
Tekrar bir islrm gerekirsede bence öncesinde Koray hocayla.konus tüm süreci o takip etsin çünkü risk alınmaz artık.
Bunlar tabi 5 ay sonra dusincegin konular şuan çıkışlar olcak gibi düşün stresi bırakmaya çalış .